bulby Публикувано Септември 30, 2008 Публикувано Септември 30, 2008 http://www.pro-technica.com/drumset/ На ей това попаднах преди малко. Пускам го в случай, че някой отговаря на условията и иска да участва. Наградите не ми изглеждат впечатляващи, още повече, че не пише комплекта чинели и соло барабанчето от кои серии са Но все пак ако някой реши да се пробва - успех! Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 По вътрешна информация знам, че чинелите ще са от серията Туентийс. Цитирай
NeonGod Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 малко наредба в годините ама както и да е. все пак успех на тези които ще се явят! Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 (Редактирано) http://www.pro-technica.com/drumset/ На ей това попаднах преди малко. Пускам го в случай, че някой отговаря на условията и иска да участва. Наградите не ми изглеждат впечатляващи, още повече, че не пише комплекта чинели и соло барабанчето от кои серии са Но все пак ако някой реши да се пробва - успех! Да питам аз: кой и кога ти даде по-впечатляваща награда когато "свиреше в мазето"....? По вътрешна информация знам, че чинелите ще са от серията Туентийс. Вътрешната информация е хубаво нещо - стига да е проверена малко наредба в годините ама както и да е. все пак успех на тези които ще се явят! Това е регламента на PAISTE - не сме го измислили ние. Сега по същество! Конкурсът се организира от НБУ и Венко Поромански като ендорсър на PAISTE и преподавател по ударни инструменти от една страна и фирмата PAISTE. Голямата награда - комплект чинели е от PAISTE. "ДИНАКОРД - България" е партньор на конкурса като осигурява втората и третата награда и още куп други неща, като озвучаване, осветление, двата дръм сета и т.н. Гости на конкурса и членове на журито ще бъдат Meelis Casepalu - мениджър за източна и южна Европа в PAISTE и Craig Blundell - ендорсър на PAISTE и MAPEX, сешън барабанист и преподавател по ударни инструменти. Нямам спомен в България да е провеждан конкурс от такова ниво. Имам обаче странното усещане, че напоследък форума е завладян от десетина активно пищещи юнаци, на които by default са им криви света, вселената и всичко останало. И вместо да седнат да свирят, губят време и енергия да омаловажават усилията на хора които все още се опитват да насърчават децата да се занимават с музика вместо да вършат глупости. Изключвайки факта, че съм един от организаторите на конкурса, смея да твърдя, че наградите не са никак символични. Все пак това е конкурс за млади музиканти, а не надсвирване на професионални барабанисти. Никой не е излязъл от гаража направо на сцена пред пълен стадион нали? Еволюцията изисква време между пъвите AMATI и Maple Custom Absolute... Пожелавам успех на всички кандидати и каня всички останали на 23 октомври да аплодират петимата най-добри Редактирано Октомври 1, 2008 от BREAKDOWN Цитирай
evans Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 (Редактирано) И аз подкрепям твоето мнение,и мога да кажа,че наградата е много-добра,защото НБУ всякака година оргнизира конкурс по солфеж и лементарна теория и там наградите са направо смешни-нотна тедтрадка и папка.Дори и да са най-ефтините чинели,според мен е по-важно добрата оценка на журито и доброто представяне,а не наградата. Пожелавам на всички участници добро представяне Редактирано Октомври 1, 2008 от evans Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Чудесна инициатива! Ако можех да свиря и бях с 10-тина годинки по-малък с огромен кеф бих се включил. Ще бодна темата отгоре за да не се загуби в мъглата. Дано повече млади барабанисти я видят и решат да участват - важното е човек да трупа опит и преживявания, а и наградите са готини. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Ники, дай да идем. Ние сме си млади (от гледна точка колко време сме свирили)... Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Чудесна инициатива! Ако можех да свиря и бях с 10-тина годинки по-малък с огромен кеф бих се включил. Ще бодна темата отгоре за да не се загуби в мъглата. Дано повече млади барабанисти я видят и решат да участват - важното е човек да трупа опит и преживявания, а и наградите са готини. 10x niki заповядай като зрител Цитирай
marin_zhelezov Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 (Редактирано) Успех на всички. После искам запис от събитието (финали, минали и т.н.) ^^ Редактирано Октомври 1, 2008 от marin_zhelezov Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 1, 2008 Отговорено Октомври 1, 2008 Благодаря за поканата, ако имам възможност да се замъкна към София в правилното време с голямо удоволствие бих присъствал. Подкрепям с две ръце и два крака идеята да видим в последствие филмче, без значение от качеството Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Ники, изгоряхме. До 22 години е само... Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Ами никъде не видях да пише по коя бройна система е 22. Ако е по шестнадесетичната и ние се класираме - 32 годинки по десетичната = 20 годинки по шестнадесетичната Това обаче не решава другият проблем - преди да се пръкнем на конкурс трябвя да се научим от кой край се държат палките Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Особено тия как точно се държат... Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 (Редактирано) Ами никъде не видях да пише по коя бройна система е 22. Ако е по шестнадесетичната и ние се класираме - 32 годинки по десетичната = 20 годинки по шестнадесетичната Това обаче не решава другият проблем - преди да се пръкнем на конкурс трябвя да се научим от кой край се държат палките Особено тия как точно се държат... На където и да ги хванете все звук ще излезе дерзайте! Ще направим и друг конкурса ако трябва! То и на мене ми се свири на барабани... Пък и ако вдигнем възрастовата граница може и наградите да станат по-впечатляващи - кило ракия и кило бахур на човек... Редактирано Октомври 2, 2008 от BREAKDOWN Цитирай
Recommended Posts