Dilian Nedev Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 и аз да представя Release Candidat 1 - 'частична излагация' . Намериха ми и друга работа , затова съм само дотук http://media.putfile.com/double-vision-rc1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Септември 26, 2008 Автор Share Отговорено Септември 26, 2008 Lord, кво по-хубаво от работата? Бачкай, щом има! Уникум е миксът! Почва с някаква яка маса и жици, а аз... влизам "като дете идиотче" - извън тоналността и аритмично... Ще го слушам и специално ще се опитвам да го повторя (но после трябва да ме диспансеризират)! Ще си го сложа като рингтон на телефонааааа.... Ох, това е по-смешно от коментара на yotzzo! Аз тъкмо, предчуствайки войната с метронома, щях да кажа на Lord Of Darkness да свири направо в избрано от него темпо, а аз да го препея, ама преди това да послушам Nightwish, та да го докарам ем откъм метъл, ем да не е "нафукано", ем да е "с атмосфера"..., но Life is what happens to you while you're busy making other plans... Благодаря на MR_STENCH за добрия коментар и подаденото темпо! И на Polyphone, когото съм си отбелязала като едно от "интересните присъствия" със самото ми регистриране и влизане в този форум! Жестоко! Е сега си го пускам пак! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Lord, кво по-хубаво от работата? Бачкай, щом има! Уникум е миксът! Почва с някаква яка маса и жици, а аз... влизам "като дете идиотче" - извън тоналността и аритмично... Аз съм малко ритнат в ушните миди, ама нещо не е както трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Аз лично се пробвах на V-Vocal да фиксна малко тайминга на вокалния трак , ама не ми се получи , сори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Аз лично се пробвах на V-Vocal да фиксна малко тайминга на вокалния трак , ама не ми се получи , сори E, няма да го пускат по MTV. Kупона да тече... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Наистина се е получило нещо странно... вокалният трак в микса на Lord-a върви с различна скорост... започва с около 50ms по-късно, към средата се изравнява, а след това пък избягва в другата посока. Трудно е да се каже от къде точно иде "грешката" защото не разполагам с вокалният файл. Понякога заради такива минимални разлики е адски трудно да се синхронизират такива сглобени неща. Може би най-добрият вариант би бил, Дилян да го изсвири наново само че в тоналност избрана от Angelina и тя съответно да го изпее . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Септември 26, 2008 Share Отговорено Септември 26, 2008 Кво сте направили, бе хораааа! Звучи като кастинг за мюзик айдъл... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Angelina Sekulova Отговорено Септември 27, 2008 Автор Share Отговорено Септември 27, 2008 Абе, според мен нищо не се е "получило" току-тъй. Аз като зададох темата, си казах: - 1 1/2 - тона нагоре съм мръднала плейбека (в сравнение с оригинала). - вокалният трак не е подходящ за "пилот" заради дългите паузи между фразите; - плейбекът прескача на места (то се чува между пеенето и няма начин и двата трака да не се разминат с метронома); MR_STENCH, подала съм вокалния трак веднага след поста на Lord of Darkness. Но аз снощи надавх вой от смях, докато го слушах. Нечовешко е просто! Ще го пускам на приятели и ще казвам - ето, изсвириха ми хората плейбек, чуйте сега как го направих! И след интрото, като почнат да падат, гордо ще им кажа, че съм го изпяла фалшиво, но с чуФФство! (Сега е много модерно така да се говори... ). А също ще ги убеждавам, че е "концептуално" и вече наистина е Double Vision! . Форинър ряпа да ядат!!! Lord of Darkness, не се батисвай, ясно ми е, че можеш да го направиш, но си свърши спокойно другата работа. Нямам проблем да го препея, това е "играно движение". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Септември 27, 2008 Share Отговорено Септември 27, 2008 Много добре пееш,според мен А инак е ясно,че все ще се намерят плюватели.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 27, 2008 Share Отговорено Септември 27, 2008 На мен пеенето много ми хареса, въпреки, че и аз не си падам по този стил. Иначе може и аз да не разбирам, но не можах да чуя какво толкова не им е наред на китарите в оригинала . Това което чух е лошо качество на записа и доста неритмични на моменти барабани. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Септември 27, 2008 Share Отговорено Септември 27, 2008 Много добре пееш,според мен А инак е ясно,че все ще се намерят плюватели.. Като пръв плювател, ще отбележа, че се опитах да "приплъзна" Ангелинка на една група, леко и конфиденциално, ама тя нещо се е ослушала Освен това скъпи ми Мауине, щом с тебе толко киснем по форума, явно не сме си досвирили и ще трябва малко да се вземем в ръце и да свирим, вместо да плямпаме умни приказки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Септември 27, 2008 Share Отговорено Септември 27, 2008 Длъжа го..., колкото и да е странно, на noti4ka , чийто пост вчера в една тема за инструментали ме подтикна към полезното дело да разровя дисковете си, да видя какво имам и да го опиша. И си намерих Double Vision. Хаха,то и аз съм имала принос значи Пеенето е екстра,а най-гот ще е ако го запишеш с банда,си мисля. Поздрави: Лили Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Септември 30, 2008 Share Отговорено Септември 30, 2008 На мен пеенето много ми хареса, въпреки, че и аз не си падам по този стил. Иначе може и аз да не разбирам, но не можах да чуя какво толкова не им е наред на китарите в оригинала . Това което чух е лошо качество на записа и доста неритмични на моменти барабани. Още един плюс на оригинала е че пеенето е в тоналност ...или китарите са хехехехе ... Иначе мно'о си е добре пеенето. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emka Отговорено Ноември 22, 2008 Share Отговорено Ноември 22, 2008 това е пеене ! шапка ти свалям с отворен глас и никъв нос ! малко оффтопик: кажи някои техники за чистене на носа ! това винаги ми е било проблем номер 1 .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 26, 2009 Share Отговорено Януари 26, 2009 Ангелина, браво баце! Страшна си! Уникален глас, рядко срещана птица си. yotzzo, много лесно се злобее. Разбрахме вече, че ти е крива нещо Ангелинка, но щом е тъй недей чете, слуша и писа в нейните теми, че предполагам не само мен ме дразнят неадекватните ти коментари. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts