Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 30
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

:rocker::rocker::rocker::):):thumbs_up:

Lord, кво по-хубаво от работата? Бачкай, щом има! :thumbs_up:

Уникум е миксът! Почва с някаква яка маса и жици, а аз... влизам "като дете идиотче" - извън тоналността и аритмично...

Ще го слушам и специално ще се опитвам да го повторя (но после трябва да ме диспансеризират)! :)

Ще си го сложа като рингтон на телефонааааа....

Ох, това е по-смешно от коментара на yotzzo! Аз тъкмо, предчуствайки войната с метронома, щях да кажа на Lord Of Darkness да свири направо в избрано от него темпо, а аз да го препея, ама преди това да послушам Nightwish, та да го докарам ем откъм метъл, ем да не е "нафукано", ем да е "с атмосфера"..., но

Life is what happens to you while you're busy making other plans...

Благодаря на MR_STENCH за добрия коментар и подаденото темпо!

И :thx: на Polyphone, когото съм си отбелязала като едно от "интересните присъствия" със самото ми регистриране и влизане в този форум!

Жестоко! Е сега си го пускам пак!

Отговорено
:rocker::rocker::rocker::):):hysterical:

Lord, кво по-хубаво от работата? Бачкай, щом има! :thumbs_up:

Уникум е миксът! Почва с някаква яка маса и жици, а аз... влизам "като дете идиотче" - извън тоналността и аритмично...

Аз съм малко ритнат в ушните миди, ама нещо не е както трябва. :no:

Отговорено
Аз лично се пробвах на V-Vocal да фиксна малко тайминга на вокалния трак , ама не ми се получи , сори :)

E, няма да го пускат по MTV. Kупона да тече... :)

Отговорено

Наистина се е получило нещо странно... вокалният трак в микса на Lord-a върви с различна скорост... започва с около 50ms по-късно, към средата се изравнява, а след това пък избягва в другата посока. Трудно е да се каже от къде точно иде "грешката" защото не разполагам с вокалният файл. Понякога заради такива минимални разлики е адски трудно да се синхронизират такива сглобени неща. Може би най-добрият вариант би бил, Дилян да го изсвири наново само че в тоналност избрана от Angelina и тя съответно да го изпее :) .

Отговорено

Абе, според мен нищо не се е "получило" току-тъй.

Аз като зададох темата, си казах:

- 1 1/2 - тона нагоре съм мръднала плейбека (в сравнение с оригинала).

- вокалният трак не е подходящ за "пилот" заради дългите паузи между фразите;

- плейбекът прескача на места (то се чува между пеенето и няма начин и двата трака да не се разминат с метронома);

MR_STENCH, подала съм вокалния трак веднага след поста на Lord of Darkness.

Но аз снощи надавх вой от смях, докато го слушах. Нечовешко е просто! :thumbs_up::cheers2:

Ще го пускам на приятели и ще казвам - ето, изсвириха ми хората плейбек, чуйте сега как го направих! И след интрото, като почнат да падат, гордо ще им кажа, че съм го изпяла фалшиво, но с чуФФство! (Сега е много модерно така да се говори... :)).

А също ще ги убеждавам, че е "концептуално" и вече наистина е Double Vision! :wacko:;). Форинър ряпа да ядат!!!

Lord of Darkness, не се батисвай, ясно ми е, че можеш да го направиш, но си свърши спокойно другата работа.

Нямам проблем да го препея, това е "играно движение".

Отговорено

На мен пеенето много ми хареса, въпреки, че и аз не си падам по този стил. Иначе може и аз да не разбирам, но не можах да чуя какво толкова не им е наред на китарите в оригинала :greenangel: . Това което чух е лошо качество на записа и доста неритмични на моменти барабани.

Отговорено
Много добре пееш,според мен :headbang:

А инак е ясно,че все ще се намерят плюватели..

Като пръв плювател, ще отбележа, че се опитах да "приплъзна" Ангелинка на една група, леко и конфиденциално, ама тя нещо се е ослушала :greenangel:

Освен това скъпи ми Мауине, щом с тебе толко киснем по форума, явно не сме си досвирили и ще трябва малко да се вземем в ръце и да свирим, вместо да плямпаме умни приказки :)

Отговорено
Длъжа го..., колкото и да е странно, на noti4ka :greenangel: , чийто пост вчера в една тема за инструментали ме подтикна към полезното дело да разровя дисковете си, да видя какво имам и да го опиша. И си намерих Double Vision.

Хаха,то и аз съм имала принос значи :) Пеенето е екстра,а най-гот ще е ако го запишеш с банда,си мисля.

Поздрави: Лили :headbang:

Отговорено
На мен пеенето много ми хареса, въпреки, че и аз не си падам по този стил. Иначе може и аз да не разбирам, но не можах да чуя какво толкова не им е наред на китарите в оригинала :cheers: . Това което чух е лошо качество на записа и доста неритмични на моменти барабани.

:greenangel: Още един плюс на оригинала е че пеенето е в тоналност :lol: ...или китарите са хехехехе ...

Иначе мно'о си е добре пеенето.

• 1 month later...
Отговорено

това е пеене !

шапка ти свалям

с отворен глас и никъв нос

!

малко оффтопик: кажи някои техники за чистене на носа ! това винаги ми е било проблем номер 1 ....

• 2 months later...
Отговорено

Ангелина, браво баце! Страшна си!

Уникален глас, рядко срещана птица си. :hysterical:

yotzzo, много лесно се злобее. Разбрахме вече, че ти е крива нещо Ангелинка, но щом е тъй недей чете, слуша и писа в нейните теми, че предполагам не само мен ме дразнят неадекватните ти коментари.