kosmalak Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Гледам, че никой не се е сетил за една от най-яките изцяло женски групи, а именно Phantom Blue. www.phantomblue.com Мани, че всичките жулят яко ами имат едно русо моме дето баш бая сериозни жици опъва.Е поне имаха де - сега май само барабанистката е останала от първоначалния състав а другите не ги знам какви са.Знам,че участват и в проекта The Iron Maidens - женска група, която дъни кавъри на Мейдън.Ако си намерите песента "Time to Run" от албума 'Built To Perform" ще разберете за кво иде реч.Е не са супер виртуозни ама добре бичат кат за женска банда. Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Хей какво ще кажете за това? Цитирай
Fenix Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 Хей какво ще кажете за това? За мацката или за Ситарата? Цитирай
thurston Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 (Редактирано) една приятелка Редактирано Септември 8, 2005 от thurston Цитирай
npace Отговорено Септември 8, 2005 Отговорено Септември 8, 2005 една приятелка предай и много поздрави :inlove: :guitar: Цитирай
Crimson Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Хей какво ще кажете за това? БАХТИ :wow: КАКВО Е ТОВА?? (имам предвид китарата ) Цитирай
ecmjazz Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 А пък аз бих питал същото за мацката Иначе това доколкото разбирам е ситар или както там трябва да звучи на български, а самия инструмент е индийски. Цитирай
Sieger Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 (Редактирано) А пък аз бих питал същото за мацката Иначе това доколкото разбирам е ситар или както там трябва да звучи на български, а самия инструмент е индийски. На български би трябвало да е "Ситра"!!! Иначе ecmjazz е прав, ситра е! EDIT: Бих искал да видя тази мацка да свири солото на xxxx на т'ва чудо Редактирано Септември 9, 2005 от Sieger Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 А бе незнам ама ме изкефи снимката а и мацката не е лоша. Цитирай
Burton Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Хей какво ще кажете за това? Хубава девойка...голям инструмент... Цитирай
YtseJam Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Подозрително прилича на лелката, която беше тук с Трансглобъл Ъндърграунд. Цитирай
rockstar666 Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 А пък аз бих питал същото за мацката Иначе това доколкото разбирам е ситар или както там трябва да звучи на български, а самия инструмент е индийски. На български би трябвало да е "Ситра"!!! Иначе ecmjazz е прав, ситра е! EDIT: Бих искал да видя тази мацка да свири солото на xxxx на т'ва чудо Да хубаво е да свири солото на Райзинг,а аз в същото време да я боцкам Цитирай
Sieger Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 (Редактирано) You gotta' bе kidding me!!! Тази бих я взел само заради китарата ОФФ: Някой знае що за марка е това брадве? Да хубаво е да свири солото на Райзинг,а аз в същото време да я боцкам Аз даже измислих най-удобната поза, ако ти се отвори възможност с мацката пиши ПМ! Редактирано Септември 9, 2005 от Sieger Цитирай
the_gorer Отговорено Септември 9, 2005 Отговорено Септември 9, 2005 Тоя червения Moser цепи балатум, ама имам усещането, че тежи поне с три кила повече от средностатистическото RG. Не е за китаристки тая талпа, по-скоро за некой шкембелия. Дайте го на мен! :green: :green: Цитирай
Recommended Posts