Baby Thomas Отговорено Май 22, 2015 Отговорено Май 22, 2015 Една очевидно фенка на противния звук, имаше и по-гадни клипчета... Цитирай
G.Varbanov Отговорено Май 29, 2015 Отговорено Май 29, 2015 Най-доброто, което съм виждал до момента Лично мнение. https://www.facebook.com/paulitchas Цитирай
ultramega Отговорено Август 17, 2015 Отговорено Август 17, 2015 Като изключим изпълнението тази е чаровна Цитирай
Bobolin Отговорено Септември 4, 2015 Отговорено Септември 4, 2015 Няма как да пропусна видеото, което пусна днес това девойче, което от доста време силно ме впечатлява и определено таланта му не е останал незабелязан. Тези, които бяха на концерта на Dream Theater в Христо Ботев са видели, че в паузата на почивката едно от нещата, които бяха монтирани от екипа на групата като част от шоуто за атракция на публиката по време на почивката беше точно фрагмент от изпълнението в youtube на The Best of Times на това девойче. Този път обаче избора на парче за изпълнение е впечатляващ. Jason Becker - Altitudes 3 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 26, 2016 Отговорено Февруари 26, 2016 Ха-ха, тъкмо щях и аз да я пускам тъя. Добре разцъква! 2 Цитирай
valtondim Отговорено Февруари 29, 2016 Отговорено Февруари 29, 2016 Мен , винаги ме усмихва : Цитирай
valtondim Отговорено Февруари 29, 2016 Отговорено Февруари 29, 2016 Оффф , опитвам се да кача един клип на Lisa-x , но не мога.... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 5, 2016 Отговорено Октомври 5, 2016 Тъзи май липсва в "класацията" - Chelsea Constable. Интересното е, че свири (и преподава) и блус и метъл... 1 Цитирай
sci Отговорено Октомври 9, 2016 Отговорено Октомври 9, 2016 Вече имаше показани басистки, та няма да съм off. Не изглежда да е виртуоз, но си върши работата момичето, пък и хубавица Цитирай
Recommended Posts