Dread Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Ще те разочаровам - ти си се идентифицирала като цитирам: "Shemale", което само по себе си не предполага, че си жена или поне не физически, но знай важно е как се себеусещаш! Цитирай
MrDeath Отговорено Септември 14, 2008 Отговорено Септември 14, 2008 ^^Мммм, такова...чорапогащниците не се ли носят на краката? Или тва е отживелица Цитирай
vikktoria.andreeva Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Ще те разочаровам - ти си се идентифицирала като цитирам: "Shemale", което само по себе си не предполага, че си жена или поне не физически, но знай важно е как се себеусещаш! хехе..много си дребнав Цитирай
vikktoria.andreeva Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 ^^Мммм, такова...чорапогащниците не се ли носят на краката? Или тва е отживелица емии...зависи на кой къде му е студено Цитирай
zwero Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vOas5It91Kg...feature=related Съжелявам ако някой е пускал този линк. П.П. Да бях на мястото на китарата... Цитирай
synchu Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Mдам. Мацката е мноо добра с китарата Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Една от прините да продължа с класическата китара... Цитирай
Slacoth Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Мене пък, като по-хард фен ме кефи тази булка Цитирай
zombie Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Ох, да , тази мадама съм и гледала почти всички клипове из тубата, просто е... нямам думи. Тя свири от 3-4 годишна, ако не се лъжа. Както и да е, не се и надявам някой ден да свиря като нея, хах. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Айде честит рожден на кака ви Алексия Лайхова. Цитирай
sasoh Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Тази ти кака, колкото и да не ти харесва, винаги ще бъде много по-добра с китарата, отколкото ти можеш да мечтаеш. И външния вид/държанието... нямат значение. И мен ме дразни, но тук се коментира музика май, не глупости. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 То даже и ако е въпроса не е и гей. А, че е много добър е ясно. Ама дразни Цитирай
sasoh Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Нормално е, различни вкусове имат хората. fun fact: От психологична гледна точка е интересно, че ако нещо те дразни, проблема е в теб, не в дразнителя Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Нормално е, различни вкусове имат хората. fun fact: От психологична гледна точка е интересно, че ако нещо те дразни, проблема е в теб, не в дразнителя А ако дразнителя дразни всички, всички ли са болни Цитирай
zombie Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Нещо се отклонихте доста от темата... за да не съм и аз оффтопик, едно клипче на Ана Видовиc/Видович (не знам как се произнася името на български). http://www.youtube.com/watch?v=HSECkRnpsDE Цитирай
Recommended Posts