Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Тя тая тема отива за говорилнята ама ай. Иначе естествено ще го караме по мъжки тука (ако имах корем щях демонстративно да си го намажа с горчица).

Иначе няма нужда да обвиняваме момичетата във форума и Алекси Лайхо, че не могат да готвят, всички ние сме сигурни, че сте прекрасни готвачки и китаристки. Обаче, за да няма хън-мън тряаат семпли. Айде сега Зомбайо (тва е на галено от зомби) пусни един семпъл на пилешка кавърма.

Отговорено
Тя тая тема отива за говорилнята ама ай. Иначе естествено ще го караме по мъжки тука (ако имах корем щях демонстративно да си го намажа с горчица).

Иначе няма нужда да обвиняваме момичетата във форума и Алекси Лайхо, че не могат да готвят, всички ние сме сигурни, че сте прекрасни готвачки и китаристки. Обаче, за да няма хън-мън тряаат семпли. Айде сега Зомбайо (тва е на галено от зомби) пусни един семпъл на пилешка кавърма.

Айдеее сега пък искат да се доказваме... 

Тоя път няма да съм аз... някоя друга колежка да се заеме с вас, щото сте много претенциозни :wacko:

Отговорено

За кухнята говоря единствено и само от личен опит :rolleyes:

Иначе жени китаристи трябва да има, аз съм твърдо 'за' каузата и правя каквото мога по темата, показвайки това-онова насам-натам.

п.п. това-онова = китарни тъпотии. да не си помислите друго, кочове такива :girl_cray2:

Отговорено (Редактирано)
Иначе жени китаристи трябва да има,
Да ,както и жени шофьорки и демокрация трябва да има:hysterical:

(ма в некой друг живот)

Ша ме прощават Дамите,но свиренето на Електрическа китара определено е мъжки спорт.

Едит-Марина,определено радваш,зашото малко от твоите връстници са на нивото ти на грамотност и обща култура ,но атаката при солиране -не съм чувал жена да свири с такава :):cheers2:

Редактирано от Hillbilly
Отговорено
Ша ме прощават Дамите,но свиренето на Електрическа китара определено е мъжки спорт.

Не се заричай ! Че както са ни малко, съвсем ще останем без дами :hysterical:

Отговорено

Hillbilly ти къде живееш? На 16 повечето момичета са бая културни и грамотни, тва не е някво изключение. Иначе и аз съм на мнението, че свиренето...на китара е една идея повече за момчета, но нека не бъдем сексисти. Кой квото иска да прави. Аз си чакам семпли на манджи тука и не ме е*е за лампи и т.н. ИСКАМ МАНДЖИ!!!!

Отговорено (Редактирано)

Не се заричай ! Че както са ни малко, съвсем ще останем без дами :cheers2:

:hysterical: ,донякъде се майтапя,но определено трудно живеят жените на китаристите-моята е изпадала в истерия като си пусна ампчето на 5..,показал съм и основите акорди,но няма мерак да се учи,е -с пеенето се справя,като съм на кеф си свирим малко като караоки купон на Бийтълси и др. класики :)

Редактирано от Hillbilly
Отговорено
атаката при солиране -не съм чувал жена да свири с такава :):)

За жени от форума ли имаш предвид или по принцип?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Колеги ,малко попрекалихте с лиготиите и ще обидите дамите и ще си ..... :cheers2: да си пият биричката сами !

Извинете ни момичета но ние сме си такива!Нищо лично от наша страна.

Прекаляваме с всичко което ни е интересно,иначе сме светци. :hysterical:

Отговорено
Hillbilly ти къде живееш? На 16 повечето момичета са бая културни и грамотни, тва не е някво изключение. Иначе и аз съм на мнението, че свиренето...на китара е една идея повече за момчета, но нека не бъдем сексисти. Кой квото иска да прави. Аз си чакам семпли на манджи тука и не ме е*е за лампи и т.н. ИСКАМ МАНДЖИ!!!!

Ми,живея в столичен квартал на 3 спирки с метро от центъра,или на 3 и нещо километра от президенството според километража на байка ми.Тъй като работата ми е такава,че обикалям квартала по цял ден съм се нагледал на +-16 годишни с имидж и държание на евтино ку*ве (слушащи чалга на ГСМ ите),и за това оценявам един грамотен човек на тийн възраст във форума.

Отговорено

Виж то такива че има има, ти грамотния човек си го оценявай колкото искаш. Аз просто казвам, че като отделим оная маса, около 98% от момичетата на тая възраст са си грамотни културни и т.н. съответно тука не разполагаме с някакъв рядък екземпляр, умеещ на 16 години да пише грамотно.

Отговорено
атаката при солиране -не съм чувал жена да свири с такава :):)

За жени от форума ли имаш предвид или по принцип?

---------------------------------------------------------------------------------------------

Колеги ,малко попрекалихте с лиготиите и ще обидите дамите и ще си ..... :) да си пият биричката сами !

Извинете ни момичета но ние сме си такива!Нищо лично от наша страна.

Прекаляваме с всичко което ни е интересно,иначе сме светци. :hysterical:

По принцип.

Иначе си прав за прекалената лигня :cheers2:

съответно тука не разполагаме с някакъв рядък екземпляр, умеещ на 16 години да пише грамотно
Човеко,я разгледай темите пуснати от начинаещи,да видиш за какво иде реч-Повечето не могат да пишат грамотно!
Отговорено

Мразя да се повтарям явно ще трябва. Повечето, които пишат разни ламерски теми са момчета. Задават тъпи въпроси и пишат неграмотно. 2 причини, поради които трябва да бъдат разстреляни или поне пратени в белене с тежък режим (не съм сигурен че там още има затвор/лагер, май на негово място АЕЦ ше правят), но това е друга тема. Та момчета, които искат за два дена да станат като Кърк Хамет и т.н, по цял ден играят на игри бягат от училище пушат цигари ГД ментол. И идва момиче, което малко или много не е от прослойката на курветата, пуска 2 поста и получава нобелова награда за грамотност. Holy shit.

Отговорено (Редактирано)
По принцип.

За всяко нещо си има първи път ....заповядай и после да почерпиш по една виртуална... :cheers2:

Поразгледай я тая мацка и виж на колко години е!

----------------------------------------------------------------------------------------

@MrDeath Така е пич ,но не очаквай да го разберат всички. :)

''Всред кьоравите и едноокия е цар" -така го разбирай-по-лесно е!

Ай! :hysterical:

Редактирано от EAmechaniX
Отговорено

Бааа ... MrDeath , то хубу всичко , ама сега трябва ли да класифицираме целия отбор тука .

Та момчета, които искат за два дена да станат като Кърк Хамет и т.н, по цял ден играят на игри бягат от училище пушат цигари ГД ментол.
... в началото и аз исках да свиря като някой про , ама никога през живота си не съм правил нещо от горепосочените . Сега , че някои не знаят колко време трябва за напредъка на китарата не означава че са малоумни .