the_gorer Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Хахахаха!!! И моят гриф е дошъл преди около седмица, ама кой да ми прати бележка?... Очевидно не и пощаджиите. Добре че отново питах Моите Хора вчера, та ми казаха да дойда да си взема грифа. Днес ще го получа. Цитирай
presidentstudio Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 никога не е имало проблем с доставката, много са точни.отговаря ли са на всяко писмо .даже когато пускат поръчката от митница Нюнберг изпращат известие точно в колко е изпратена Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 (Редактирано) ^^ Еее, човек, супер. Точно преди малко, като излизах да пуша се чудех дали и с твоя гриф не се е случило нещо подобнo. Честито! Той е от b.c.rich, нали? BTW, преди малко пристигна бележката да отида си получа китарата хахахаха. Да, ама тя вече си е при мен (: Редактирано Август 15, 2007 от TerminalFrost Цитирай
the_gorer Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Да, грифчето е от БЦ Рич. Ако ми остане време до 18:00, ще мина да го взема. От него ще се прави Най-Зверската Китара На Света. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 ^ Това е ясно! Аз редовно следя темата ти, и нямам търпение да видя машината готова. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 @TerminalFrost,дай да го видим това ESP ? Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 ^ Довечера, защото сега съм на работа. Моделът е ESP LTD MH-100. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Хе-хе,лаченко изглежда - да си свирукаш със здраве и кеф на него! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Август 15, 2007 Автор Отговорено Август 15, 2007 ^ Благодаря ти! Много е красива, а на живо е наистина невероятна. Надявам се да ми хареса, а и прочетох доста добри отзиви за нея. Цитирай
the_gorer Отговорено Август 15, 2007 Отговорено Август 15, 2007 Да ти е честита тази страхотна красавица! ESP рулират. Аз току-що си взех грифа от пощата - мършите ме накараха да платя 1,50 лв, защото не съм си го бил взел навреме!!! Е как да си го взема като никой не ме е уведомявал, че грифът е пристигнал??!! Тия от пощите са за разстрел. Go postal! Демек стреляй на месо. Снимки в другата тема. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 16, 2007 Отговорено Август 16, 2007 Алилуя - пристигна и моят пакет - 16 дни транзитно време. Взех го пресен от пощата преди да са ми пратили бележка. Вече мога да се похваля с EMG 81/85 Kerry King set с PA2 преамп, Dimarzio PAF Pro и Seymour Duncan JB. . . (е последното не е от колета, ама тепърва ще се инсталира) Само че мамка му и прасе и тъпите германци - обявили са колета за 2кг, а всъщност е 940 грама!! В пощата (към митницата) ми връчиха протокол за несъответствие. . . Вече пратих оплакване до Thomann - всъщност разликата в шипинга не е повече от 2-3 евро, ама ако си мислят че ще мине номера не са познали. . . на 200 човека по 2 евро и сумата набъбва, а Thomann само прибират паричките. Да ги шият 300 германски м*н*фи дано. ПП: Честито на всички за новите придобивки. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 17, 2007 Отговорено Август 17, 2007 Моят колет беше разколачен преди броени секунди. Всичко си е тук и няма грешка/проблем с нищо. Малко ме досрамя като ходих на пощата с една раничка. Кашонът, в който беше натъпкана стоката е поне 100х40х40 см. Шипингът беше 30 евро, времето за доставка 16 дни. Освен че май си накупих само глупости и при това по-скъпо, отколкото в MusicStore.de, други оплаквания нямам. Хвала на такъви сайтове! Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Здрасти, искам да попитам хората, които са пазарували в Томана колко време след като им бил предоставен parcel number-a са можели да проверят пратката си и къде? Погледнах в сайтовете на deutsche post и DHL, но не ми намира нищо, а кода го получих вчера. Също така в профила, който ви правят когато поръчате нормално ли е при статуса да пише 'closed' и 'All items shipped on this order' 1 ден след като сте направили поръчката и съответно (естествено) нищо не е пристигнало. Пратих мейл към фирмата, но не са ми отговорили и малко започвам да се нервирам. Предварително благодаря. Цитирай
xkodi Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) @Dark Sun вече 10 дена чакам пратка от thomann.de, платих я на 14.08.07 и 1-2 часа по-късно на статуса на поръчката се изписа 'closed' и 'All items shipped on this order', с други думи явно веднага след като обработят поръчката, т.е. получат плащането и изпратят пратката, статуса придобива гореописания вид и това е нормално, но иначе номера на пратката се появи чак на 17.08.2007 на сайта на Deutsche Post и от тогава нищо по статуса на пратката не се е променяло, писах мейл и на thomann.de и на Deutsche Post с оплакване от забавянето и пълната невъзможност за проследяване на самата пратка, но никой от тях не отговори, така че не остава друго освен да чакаме и да се надяваме да имаме същия късмет като останалите в темата, получили успешно пратките си от thomann.de, макар и с голямо забавяне. Редактирано Август 24, 2007 от xkodi Цитирай
Dark Sun Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) Мерси.. тва си е утеха донякъде :ф Малко кофти се получава при мен тъй като заминавам средата на септември месец и наистина много се надявам дотогава всичко да е наред. Брех, когато поръчвах си го представях доста по-розово - как другата седмица любезен служител ще почука на вратата, ще ми се усмихне, аз ще му се усмихна ;р ( ), ще си взема китарката и поживо поздраво =р но уви реалността явно е друга ще трябва да се мотам по разни митници и темподобни лайна :/ Редактирано Август 24, 2007 от Dark Sun Цитирай
Recommended Posts