Vrnko Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 (Редактирано) Дам наистина малко изкуствено изглежда но щом си те кефи така баса си е твой и щом нямаш намерение да го продаваш наслаждавай се не вярвам много хора да имат бас-китари износени по тоя начин така че нещо като твой собствен стил ще имаш. Аз съм виждал износен бас само а клип и то на клипа на "All for love" - Sting, Bryan Adams, Rod Stewart. Там Стинг свири на такъв ама на мен ми се стори че там където се ивжда дървото не е оставено на самото дърво а е лакирано отгоре с някакъв прозрачен лак - но може и така да ми се е сторило. ТА се чудех такова едно състаряване при което дървото остава открито не е ли кофти за китарката? Редактирано Септември 1, 2008 от Vrnko Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 По принцип разликата във вида е и от това, че едно време са били с нитроцелулозен лак инструментите, а днешния полиестер ли полиуретан е като пластмаса малко, още повече че нитро лака се нанася много по-тънък слой и пожълтява с годините. Кефи ме идеята и аз бих направил така. А за цената - така става непродаваем баса, освен ако не е фен като теб човека, но такива са супер рядкост. Цитирай
Ari X. Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 басистчето, много сложна техника аз мислех, че един бас се прави Винтидж като му махнеш грифа и карантийките(адаптери, глупости и дреболийки) и го оставиш по голо тяло, след което започваш да го блъскаш с нещо грапаво, остро и не много голямо, като внимаваш да не го счупиш прекалено сериозно. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 Без накисване в блато няма да стане. Ето ТАКА се прави... Цитирай
patient Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 ^ А-а-а-а. :) Тоя пич РУЛИРА!!! Само братушките могат да положат такова старание да съсипят нещо. :pray: Цитирай
anonimized_8837 Отговорено Декември 22, 2008 Отговорено Декември 22, 2008 тая темя ми е малко непонятна ... занимавам се с кажи-речи точно обратното - от бракувани инструменти, или части от тях да направя инструмент годен за свирене. но не променям външният им вид генерално. щом ти е кеф да свириш на инструмент който сам си изтезавал, и то целенасочено, то приятно музициране! Цитирай
basis4eto Отговорено Януари 2, 2009 Автор Отговорено Януари 2, 2009 (Редактирано) За много години ! Абе , бейза е много готин както съм го направил , на много хора им е интересен , как така е толкова стар , и как съм го направил толкова стар . Това "съсипване" е просто едно модване на боята на китарата , което я прави от обикновена , много по-единствена . Още повече след като я направих фретлес , това е една ЕДИНСТВЕНА китара , с главно К . Едно от нещата , които ме запалиха по баса , е вида на Джаковия инструмент . Никога не бих посегнал на новия си бас , поради това , че Маркъс Милър е наложил баса му да изглежда така , както си е . Не че някой е наложил кенди ред бас да изглежда винтидж , просто това излезе от ума ми , и този бас е претърпял един ритуал на жертвопринушение ... сега свири по-красиво ! ... Редактирано Януари 2, 2009 от basis4eto Цитирай
username Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 Баса е супер, брато! Има само един по-готин и това е моят. Аз от доста време съм враг на лъскавите неща и умишлено състарявам (патинирам) почти всичките си вещи - телефони, плейъри и какво ли не. Така всичко изглежда много по-естествено и органично. Чистак новите неща имат дъх на пластмаса и USA. Дерзай! Цитирай
Heartman Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 (Редактирано) Ееееееееееееееееее това разби!!! То не беше чукове ,пили,триони,палене,погребване ,бесене направо и скъсаха г*за на тая китара ужасТ! Пък ние си играем със шкурки някви Редактирано Януари 7, 2009 от Heartman Цитирай
JOKICH Отговорено Януари 7, 2009 Отговорено Януари 7, 2009 най-уби загробването и паленето с бенз от Зипо Поне крайният резултат е повече от търсения Цитирай
Fats Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 Пълни простотии. Само тъпи комплексари, абсолютно сигурни, че никога няма да свирят като хората могат да търкат китарите. И какво като е изтъркана. Да не би да свири вече сама. Хвани се и свири яко, изтъркай китарата от свирене, защото не е излизала от ръцете ти години наред. Иначе си оставаш лешпер от Левуново. Цитирай
username Отговорено Януари 22, 2009 Отговорено Януари 22, 2009 ^ ^ ^ ха-ха, само това мога да кажа относно предния пост. и какво като е лъскава и нова? все тая е. тук става дума единствено за дизайн. мен лично ме кефи да е изкъртена. Цитирай
Fats Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 (Редактирано) Явно притежаваш изключителен поръчков инструмент. Произход Албания. Тъй де, тия от USA са пластмасови и лъскави. И свирят, ти да видиш! Ама теб свиренето явно не ти е приоритет. Далеч по-лесно е да търкаш с шкурка. Я не дрънкай глупости и вместо да си губиш времето вземи поизтъркай свирката, ама от свирене. Редактирано Януари 23, 2009 от Fats Цитирай
username Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 ^ какви са тия нападки бе брааааат? свиря колкото мога щото ме кефи супер много и си влагам сърцето в това. много неща са ми се случили през последните 12 години, но от свиренето не се отказах. това кой на какво набляга си е личен негов избор. ти освен това едва ли си човека, който трябва да ме категоризира! успехи в личен план Цитирай
MDFk Отговорено Януари 23, 2009 Отговорено Януари 23, 2009 Кхъм, кхъм..."И аз ви виждам, и Господ ви вижда, нз че е папагал" , моля с нападките до тук. Всеки има право на мнение. А споренето в нета е безсмислено. Цитирай
Recommended Posts