Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

...аз лично винаги глвдам да се счупя от куфеене...птънал в косата си обаче доста често се случва да се блъсна в микрофона...ама не ми дреме особенно...няма да си сдържам емоциите я...понякога се откъсвам напълно от реалността и тотално подивявам...това не ми се отразява добре на свиренето ама ако публиката също е издивяла става доста толерантна към грешките.... :headbang:

• 4 weeks later...
  • Отговори 96
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено (Редактирано)

Понеже и с двете ми банди свириме агресивна музика (къде тежка жица, къде "Jump around" style) аз беснея като пощурел. После винаги ме боли врата, ама не съжалявам, 'щото си правя max кефче, а и хората под сцената се зарибяват. Шоу трябва да има според мен. Концерта не е просто слушане на музика, а и малко театър. Е, не подкрепям pose-ърите. Трябва да си естествен, да ти идва отвътре, а не да правиш като еди кой си (да не споменавам имена, 4е последно време много имитатори сред младежта)! :unsure:

Редактирано от DaInsane
Отговорено
:guitar: рок анд ролл баби :lol::unsure:

Айде стига spam-ове, а!... или си един от ония по-горе и се засегна? Ако е така не се засягай, не искам да обиждам, а просто поработи по въпроса.

Отговорено

Аз обичам лудницата... Непрестанно движение, викане ( имам предвид скандиране)

скачане и така нататък... Лудница до дупка ;) Да става яко шоу! И ако си човек, способен да правиш това... Има само едно изискване - от 150 човека нагоре! Иначе изглежда малко тъпичко да правиш тези неща пред 20-30 човека.... Случвало ми се е ;) Само права 1-2 опита и след това гледам как по възможно най-бързия начин да претупам нещата. Примерно... Искарваме още пет песни бързичко и слизаме от сцената. Ако искат още , излизаме за 1 парче и се омитаме...

Но по принцип не харесвам спокойните концерти!

Отговорено

Е, разбира се. Стилът има огромно значение. Някакси не върви да си в бой-банда и да въртиш грива като на концерт на Canibal Corpse. Ето например на мен ми стои супер смешно поведението на супер РОК банда от страна на Д2 в последния им клип. Струва ми се, че ако изключа звука ще имам чувството, че т'ва е няк'ва БГ версия на Кояn (особено с тая mic стойка). Смееееех! :headbang:

Отговорено

Аз не се режисирам... На репетиции обикновено съм много сдухан, особено ако не си знам нещата, обаче като се кача на сцената и чуя първите аплодисменти и викове "Ура!" (да бе, що да е побъркано да викаш "Ура"?!), нещо ми става (не това) и направо полудявам... Не стоя на едно място, обичам да си говоря с публиката. Тичам и се мятам като подивял... Но след едно парче се успокоявам, заставам на едно място, и започвам да пея нещо по-сериозно, наситено с друго чувстео... Тогава съм готов дори да се разплача, и не е позьорско, ами си ми идва отвътре... След това започвам да говоря глупости и да се хиля като зеле... ААА, и друго: понеже напоследък само пея, обичам много да мърдам с ръцете... Някой казват, че подозрително приличам на Лили Иванова в това отношение... Само дето не съм се научил да казвам "Благодариааааааа", но и това ще стане...

Какъв тип съм ли? Изненадващ.

Отговорено
Аз не се режисирам... На репетиции обикновено съм много сдухан, особено ако не си знам нещата, обаче като се кача на сцената и чуя първите аплодисменти и викове "Ура!" (да бе, що да е побъркано да викаш "Ура"?!), нещо ми става (не това) и направо полудявам... Не стоя на едно място, обичам да си говоря с публиката. Тичам и се мятам като подивял... Но след едно парче се успокоявам, заставам на едно място, и започвам да пея нещо по-сериозно, наситено с друго чувстео... Тогава съм готов дори да се разплача, и не е позьорско, ами си ми идва отвътре... След това започвам да говоря глупости и да се хиля като зеле... ААА, и друго: понеже напоследък само пея, обичам много да мърдам с ръцете... Някой казват, че подозрително приличам на Лили Иванова в това отношение... Само дето не съм се научил да казвам "Благодариааааааа", но и това ще стане...

Какъв тип съм ли? Изненадващ.

:D ама тя казва "..-Благодаря ви много!..."

а не благодаряяяяяяя :read:

Отговорено

Хахаха, има нещо вярно, но аз не съм максималист, пък и пея такава музика, че ако благодаря много на хората най-много да ме помислят за някакъв по-шантав отколкото съм... :godbless:

Благодаряааааааааааа (за допълнението на колегата Аладин). Даже благодаряааааааа мнооооооугооооооооооо :P

Отговорено

А ползваш ли: "Страхотни стеее!" или култовото " Обичам ви!" ;)

Абе най-важното е (с риск да се повторя) да си естествен, да не подръжаваш и да ти е яко, както и на хората дето те гледат. Т'ва е.

Отговорено
А ползваш ли: "Страхотни стеее!" или култовото " Обичам ви!" ;)

Абе най-важното е (с риск да се повторя) да си естествен, да не подръжаваш и да ти е яко, както и на хората дето те гледат. Т'ва е.

;) интересно!

Аз ползвам "Оби4аме вашите парииии!!!" ;);););)