metalmorphosis Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 пък и кво означава професионално свирене - ? това да ти е професия с която си изкарваш хляба - ем че то може и с скуайър да свириш по кръчмите.. Абе....всъщност знаеш какво имам в предвид, но явно съм го изразил по някакъв начин, който ти е противен.. Иначе и аз си помислих, дали не е заради разните му договори с компанията, но все пак Down имат доста специфичен звук и реших да попитам еXпертите. Цитирай
9teen8t9 Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 (Редактирано) аз избрах есп защото когато влезнах в магазина, тя прилепна най добре за ръката ми. Отделно имах симпатии към нея защото съм фен на рамщайн. също така хубавия външен вид също изигра роля. много хора ми даваха акъл че за същите пари съм могъл да си взема друга китара която била уж по хубава , но мен ме боли *** и си свиркам у нас, пълен балък съм в свиренето но ми доставя удоволствие и много се кефя. аз няма да изхранвам семейство с музика. тя е само за раазтоварване. Редактирано Август 24, 2008 от 9teen8t9 Цитирай
MrDeath Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 ^ Още по-отделно си фен на Рамщайн и пича со цветните лещи жули на такава и реши, че ти ляга в ръката. Дали е ESP, Ibanez, Jackson или квото и да е "по-металско" когато е за 20 стинки е все тая. И накрая се оказва, че когато е за 3000$ пак е все тая. Въпрос на вкус. Дали те кефи формата, защото на китари за толкова пари да кажем от еднакви материали все може да смениш квото искаш и да оеднаквиш ситуацията. Идва въпросът, че ако за 800 кинта си купиш даден Ибанез примерно, то за ESP-то дето е от същите материали или да кажем по-общо "е подобно" идва 1100 лева. И тук идва моят въпрос: "Бе да гоеа, от къде аджеба идва тая разлика?" То май на всички е ясно, ама айде... Цитирай
ConspX Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 хора откъде тръгна тая тема къде отиде , та все пак майче се уредих за KH 202 от щатите, някави роднини на един мой приятел ще се връщат след 2 седмици и може да стане хавата на 15 септември да си свиркам с нова китара Цитирай
MuRaY Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 (Редактирано) Ше трябва де черпиш Иначе за ESP-та досега съм чувал предимно добри мнения ... а и като гледам кои свирят с тях - все иновативни музиканти и добрите стари Металица ... едва ли са за изхвърляне Редактирано Август 24, 2008 от MuRaY Цитирай
ConspX Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 а дали ще мога да взема 270-80 лева за сегашната ми китара, Stagg I300 BS, сменил съм струните с Ernie Ball, върви си с калъв и каишка, китарата се води хеви серия и има 1 хъмбъкер на бридж позицията, с нормално тремоло е, перфектна е, но просто съм решил да си купя китара с флойд ? Цитирай
Dread Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 а дали ще мога да взема 270-80 лева за сегашната ми китара, Stagg I300 BS, сменил съм струните с Ernie Ball, върви си с калъв и каишка, китарата се води хеви серия и има 1 хъмбъкер на бридж позицията, с нормално тремоло е, перфектна е, но просто съм решил да си купя китара с флойд ? Пробвай с раздел "Продавам", ама моят съвет е рязко да понамалиш цената. Цитирай
One Dream :) Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 а дали ще мога да взема 270-80 лева за сегашната ми китара, Stagg I300 BS, сменил съм струните с Ernie Ball, върви си с калъв и каишка, китарата се води хеви серия и има 1 хъмбъкер на бридж позицията, с нормално тремоло е, перфектна е, но просто съм решил да си купя китара с флойд ? Еми китарата е доста добра но скоро бях гледала същата за 220 лева опитай се но не мисля ,че няма да можеш да земеш толкова парички за нея Цитирай
ConspX Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 абе да ви кажа, доволен съм си от нея,не ми се продава, ама друго си е флойд роуз Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 абе да ви кажа, доволен съм си от нея,не ми се продава, ама друго си е флойд роуз Ами друго си е, но употребата му не е толкова лесна и ти усложнява живота. Като тръгнеш да слагаш струни различен размер трябва да се въоръжиш с много търпение. Дори и същия размер да слагаш пак отнема доста повече време отколкото на китара без флойд. Цитирай
ConspX Отговорено Август 24, 2008 Автор Отговорено Август 24, 2008 абе да ви кажа, доволен съм си от нея,не ми се продава, ама друго си е флойд роуз Ами друго си е, но употребата му не е толкова лесна и ти усложнява живота. Като тръгнеш да слагаш струни различен размер трябва да се въоръжиш с много търпение. Дори и същия размер да слагаш пак отнема доста повече време отколкото на китара без флойд. Ооо на мойта няма проблем, точно за 5 минути съм готов с навивката, ако пък имам върток под ръка, сигурно по-бързо, като гледам тея флойдове, заключващи системи, ала-бала, майче ще се откажа Цитирай
bobikosatkata Отговорено Август 25, 2008 Отговорено Август 25, 2008 На мен ли ми се струва,че темата беше за ESP А иначе аз имам Viper-100 ЛТД,и според мен за тези пари(560 лв) това е една доста добра китара.Не искам да изпадам в полемики относно ценовия клас,но по-моето скромно мнение подобна китара(модели да искаш) би задоволила нуждите на около поне 70% от съфорумниците ни-без да се обиждаме,защото в това число включвам и себе си. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Август 27, 2008 Отговорено Август 27, 2008 Glen Drover почти по време на цялото лайв DVD That One Night: Live in Buenos Aires свири на M-1000 с дънкани. Цитирай
SLASH588 Отговорено Август 28, 2008 Отговорено Август 28, 2008 Може би съм малко Но да си питам можели ако някои е пробвал и двете китари да изрази мнението си става въпрос за http://www.thomann.de/gb/esp_ltd_ec100qmstbc_egitarre.htm и http://www.thomann.de/gb/epiphone_lpstudioeb.htm Цитирай
Recommended Posts