Snemiko Публикувано Август 22, 2008 Публикувано Август 22, 2008 Първо искам да се извиня за това че задавам често срещан въпрос,но какво да се прави -имам нужда от съвет . Ако някой има желание и знания ,моля да помогне. и така на въпроса искам да си купя китара Двуомя се между тези китари Vintage V100 или CORT M600 които ги има в България Ако някой иска да сподели впечатления от тези два модела,моля- сега е момента мога да си поръчам по приятели тази китара http://www.thomann.de/gr/epiphone_lp_std_eb_incl_case.htm но за епифона ще трябва да почакам няколко месеца ,дори гледам от снимката,че е корейска не китайска Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 корейска - китайска все една баница са аз бих си избрал ЛП форма - Винтидж са добри, Епифон също. Ако не ти се чака, вземи Винтидж-а. Иначе аз бих избал Епи-то (нали са лиценз уж) Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 (Редактирано) И аз бих взел епито... Иначе виж: http://www.youtube.com/watch?v=Rz-3DfuVS3M...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=MhqGBbFxsF0...feature=related На видеотата характера на корта ми хареса най-много, де... Редактирано Август 22, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 корейска - китайска все една баница са Напротив,едната е баница с масло и сирене а другата е с грънясало олио и извара! Цитирай
zombie Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 Ако говорим за китари - от най - евтините, тези правени в Индонезия най-добър резултат дават (до колкото естествено една евтина китара мжое да даде добър резултат). Това по мое наблюдение де Но като цяло пак си зависи от конкретната китара Цитирай
Snemiko Отговорено Август 22, 2008 Автор Отговорено Август 22, 2008 аз заради същото демо на Корта се раздвоявам. ,абе тва е загубена работа - да няма магазин където да продават Гибсон или поне Епифон- бахти и работата бая пари е Гибсъна ама на лизинг доста хора ще си купим-по моето скромно мнение Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 22, 2008 Отговорено Август 22, 2008 ^ Аз си взех на лизинК, ама SG Цитирай
ceco milanov Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 Хвърли едно око и на тоя модел - Тъпото е, че и нея няма къде да я пробваш. Не съм ходил, а и нямам много време напоследък, но ще отида до РФ да питам дали следващия път като вкарват V100 може да вкарат и една такава да я видим, да я чуем, пък ако ми хареса бих я взел Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 Абе де да знам - не знам дали има някакви чисто техничести или звукови доказателства, че някоя от китарите, за които става въпрос е по-яка... Цитирай
Spoocter Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 Най-голямата разлика м/у винтидж и епи са -адаптерите. На епифон са алнико;На Винтидж са Уилкинсон... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 Имам предвид, че поне на некачествените семпли от нетя, китарите ми звучат пдодбно, а даже на Cort-а семпъла ми звучи малко по-добре... Има ли хора, пробвали повече от тези китари? Знам, че Кольо_К е пробвал епи-та и винтидж, но корт..? Цитирай
Snemiko Отговорено Август 23, 2008 Автор Отговорено Август 23, 2008 Vintage VRS100c но дали я има Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 Най-голямата разлика м/у винтидж и епи са -адаптерите. На епифон са алнико;На Винтидж са Уилкинсон... ..,които също са с алнико магнити Цитирай
EAmechaniX Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 (Редактирано) На епифон са алнико;На Винтидж са Уилкинсон...''...а на cort са active и на Стив Вай са ceramic...'' Редактирано Август 23, 2008 от EAmechaniX Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 23, 2008 Отговорено Август 23, 2008 (Редактирано) Ама епифона е с Пуф-Паф адаптери! Редактирано Август 23, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts