Cutthroat Публикувано Август 15, 2008 Публикувано Август 15, 2008 Ако някой знае по-елегантно решение от това да я отстраня да каже, щото има готин ретро вид, но звука преди всичко Цитирай
vurbito Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Пробвай да разглобиш кутията на кубето. Би трябвало да се махне. Иначе направо режи с нещо и да не ти пука. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Виж окъде бръмчи. Дали самата тя, или не е захваната по краищата добре. А vurbito започва да ми става фаворит -> на чужд груб и 100 тояги са малко. Срежи си грифа на китарата и да не ти пука . Цитирай
TONY Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Haha откъде си сигурен, че бръмчи от мрежата. Може да е от сглобката, попадал съм на не добре сглобени парк маршал в индия. Най-вероятно е от говорителя. Не е страшно - може да се нуждае от пренавиване. Коеот ще ти струва 20-тина лева. Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 15, 2008 Автор Отговорено Август 15, 2008 (Редактирано) От мрежата е - като я подпра яко с крак където е вдлъбнатината на говорителя и не бръмчи. Понеже бръмчи в един честотен диапазон освен ако не е на 3 усилвателя когато бръмчи каквото и да свириш - това ме навевда на мисълта, че става резонанс ама то няма как да не става като е толкова близо до говорителя и затова бръмчи. Тоест дори да я опъна или отпусна пак ще бръмчи. Още преди да пусна темата, естествено се опитах да отворя кутията да видя кое как защо. Два интересни факта: 1. Дори като развиеш и шестте болта няма лесен начин да махнеш капака защото е като вклинен отзад(хехе) 2. Болтчетата на захранващия куплунг - едното го отвих и не може да се завие пак, а другото не може да се отвие щото върти напразно. А се опитах да ги махна за да мога да бръкна в дупката и да махна капака, че счупих един нож опитвайки се да отстраня капака без да го разчопля/издраскам. Утре продължавам борбата с индонезийската манифактура. Получих това, за което платих Редактирано Август 15, 2008 от Cutthroat Цитирай
pioneer 306c Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Hahaоткъде си сигурен, че бръмчи от мрежата. Може да е от сглобката, попадал съм на не добре сглобени парк маршал в индия. Най-вероятно е от говорителя. Не е страшно - може да се нуждае от пренавиване. Коеот ще ти струва 20-тина лева. :) Пренавиване за 20лв отдавна няма 25-30лв е за Благоевградските говорители за 12ка от 40лв нагоре а за 15ка от 50лв Цитирай
ultramega Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 ^ То това куба мисля ,че е с 8-ца. Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 15, 2008 Автор Отговорено Август 15, 2008 Закови я с кабърчета Обмислях подобен вариант, само че с нещо лепилоподобно наместо кабари. Цитирай
Nikifena Отговорено Август 16, 2008 Отговорено Август 16, 2008 Махни говорителя, бутни 4-5 малки плоски квадратни парченца от гъба - разбирай дунапрен, сложи говорителя и виж дали се е оправило. Това, че си го подбутнал с крак и спира не значи, че е от мрежата. Ясно е, че се получава някакъв резнонанс, но с кое и какво не се знае. Опитай се да локализираш проблема, но не с подбутване с крак, а с ръка. Цитирай
Cutthroat Отговорено Август 16, 2008 Автор Отговорено Август 16, 2008 Махни говорителя, бутни 4-5 малки плоски квадратни парченца от гъба - разбирай дунапрен, сложи говорителя и виж дали се е оправило. Това, че си го подбутнал с крак и спира не значи, че е от мрежата. Ясно е, че се получава някакъв резнонанс, но с кое и какво не се знае. Опитай се да локализираш проблема, но не с подбутване с крак, а с ръка. И с ръка съм го пробвал - като я подпреш така, че да не трпти няма шум. Освен това като ударя леко мрежичката с пръст излиза много подобен звук. Цитирай
Recommended Posts