YtseJam Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Modern Drummer форевър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Ноември 25, 2004 Share Отговорено Ноември 25, 2004 Modern Drummer е най-китарното Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 14, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 14, 2005 Я да върна темата аз. Както си се ровех днеска из необятното интернет пространство и попандах на това :guitar: Изпадаха ми пломбите (аз и преди нямах де, ама карай ) ИСКАМ ГО ТОЯ БРОЙ!!! Та кажете ми как да си го купя без да обеднявам тотално??? А и все още съм навит да си купя и някой обикновен брой, ама не чак да се абонирам - няма ли начин? П.П. Преснимано нещо не ме кефи , ама за Дайм ако не намеря оригинал и на това съм навит. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 15, 2005 Share Отговорено Февруари 15, 2005 Главно поради факта че всички тези списания са ми под ръка и мога да си ги купувам,чета редовно почти всичко ,което се намира тук(Лондон). Любимо за сега ми е Guitar Buyer(щото си купувам и много китари също ).Иначе от британските списания най-титоливаното е Guitarist.Струва 5 лири,но всеки брой излиза с диск(ревюта,сампли,разработки и плейбеци на песни).Total Guitar е интересно също.Жалко че спряха What Guitar.Това ми беше най-любимо. От американските Guitar World i Guitar One по почти идентични.Повече четиво за групи и отделни китаристи отколкото технологичната част на въпроса. За Даймбег...след смъртта му почти нямаше издание ,което да не излезе с брой посветен на него!Имаше защо...Мир на праха му! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 15, 2005 А става ли примерно някой път като се прибираш да ми домъкнеш тоя брой Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 15, 2005 Share Отговорено Февруари 15, 2005 имам гитар плеар 3 броя и един гитар и басс за размяна - евентуално мога да ти ги продам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Февруари 15, 2005 Share Отговорено Февруари 15, 2005 (Редактирано) Главно поради факта че всички тези списания са ми под ръка и мога да си ги купувам,чета редовно почти всичко ,което се намира тук(Лондон).Любимо за сега ми е Guitar Buyer(щото си купувам и много китари също ).Иначе от британските списания най-титоливаното е Guitarist.Струва 5 лири,но всеки брой излиза с диск(ревюта,сампли,разработки и плейбеци на песни).Total Guitar е интересно също.Жалко че спряха What Guitar.Това ми беше най-любимо. От американските Guitar World i Guitar One по почти идентични.Повече четиво за групи и отделни китаристи отколкото технологичната част на въпроса. За Даймбег...след смъртта му почти нямаше издание ,което да не излезе с брой посветен на него!Имаше защо...Мир на праха му! тия от Future publishing скапаха китрните списания, които купиха още преди няколко години. Иначе преди се кафех доста на Guitarist, без проблемно се поръчва единичен брой или абонамент онлайн. ПП. да добавя, че приди време внасяха единични бройки в магазина на Йонко Стефани Мултимедия, сега незнам дали продължават. Намират се пряка на Стамболийски, май беше Борис, което всъщност би ги направило комшии на RF, май :-) Редактирано Февруари 15, 2005 от wolfgang Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Февруари 15, 2005 Share Отговорено Февруари 15, 2005 хмм верно ли Guitar Player e 44 долара ?!?!!!?! баси обирджиите! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 15, 2005 Share Отговорено Февруари 15, 2005 Къде видя 44?! Мисля само 4 си е... А годишен абонамент(за щатите и Канада само) е $25 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 15, 2005 Share Отговорено Февруари 15, 2005 За АХЕ: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 15, 2005 ООООООООООООООООООООООООООООО :inlove: Обичам те :inlove: (Не в оня смисъл, споко - няма да разваляме сватбата ) Леле ще си умра от кеф. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 15, 2005 Share Отговорено Февруари 15, 2005 ООООООООООООООООООООООООООООО :inlove: Обичам те :inlove: (Не в оня смисъл, споко - няма да разваляме сватбата ) Леле ще си умра от кеф. притесних се да знаеш..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 15, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 15, 2005 Е нали и без тва сигурно няма да се видим директно - бъди спокоен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Февруари 16, 2005 Share Отговорено Февруари 16, 2005 укей: http://www.guitarplayer.com/ - 44$. http://www.guitarworld.com/ - 40$ ...ей сега проверих... Объркал съм се Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Февруари 17, 2005 Share Отговорено Февруари 17, 2005 Не съм видял какво е писал Synchu ,но това са цените: за брой за 12 броя абонамент Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts