AXE Публикувано Ноември 18, 2004 Публикувано Ноември 18, 2004 Някой може ли да ми каже как да си намеря някое китарно списание в БГ. Отдавна имам желанието да барна нещо такова, ама никъде не съм скивал. Пък ако си го поръчам от чужбина ще ми излезе златно Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Едно време на площад "Славейков" в София имаше разни броеве на GUITAR WORLD. Цитирай
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Някой може ли да ми каже как да си намеря някое китарно списание в БГ. Отдавна имам желанието да барна нещо такова, ама никъде не съм скивал. Пък ако си го поръчам от чужбина ще ми излезе златно Съвсем няма да ти излезе златно. Излиза, колкото е коричната цена на списанието даже малко по-малко. Мда абонамента за Щатите излиза колкото 1/4 от нея ама за чужбина има още 25 долара транспорт, което + 25 долара за 12 issues na Guitar World -> 50$ = 75 кинта /12 = 6.25 лв. на парче.... което даже е по-малко от коричната цена, която е 4.99$. you do the math... (тва поне бяха условията последната година) Ама препоръчвам Guitar Player, 'щото World-a изтъпя зверски...a Guitar Player, даже имаха и некво промо - вместо 25$, беше 15$ за 12 парчета ( ама може и да се бъркам много )..... Цитирай
musicman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Дай линк от където човек може да се абонира онлайн ;-) Тенкю Цитирай
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 укей: http://www.guitarplayer.com/ - 44$. http://www.guitarworld.com/ - 40$ ...ей сега проверих... Цитирай
musicman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 :wall: днес съм особенно умен :wall: Цитирай
AXE Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Аз имах предвид един брой примерно да си взема. Ще се абонирам като почна сам да се издържам А мен лично GW по ме кефи, че имат доста статии и колонки от любими мои китаристи Цитирай
musicman Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 Като се абонирам ще ти давам да си ги преснимаш Цитирай
synchu Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 е то аз и сега мога да ти ги дам да си ги преснимаш хахахахаха.... e въпрос на вкус де....но GW е доста тъпо напоследък...вЕрвай ми... в сравнение с GP... Цитирай
AXE Отговорено Ноември 18, 2004 Автор Отговорено Ноември 18, 2004 Дай дай. Имаш ли оня брой с Dimebag Darrell? Или с някой друг китарист Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 аз отдавна искам да се абонирам за бас плеър.... но намам кредитна карта като за начало. Цитирай
Black Spider Отговорено Ноември 18, 2004 Отговорено Ноември 18, 2004 RF правят абонамент за Guitar Player, Bass Player, Guitar World и др. списания отдавна - на цената за абонамент на самите списания /без печапба/. За справки - питайте в магазина или на risingf@prolink.bg. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 19, 2004 Отговорено Ноември 19, 2004 А какво ще кажете за Guitar Technique ? Няма ли фенове на това списание Аз доколкото видях е англииско и абонамента излиза скъпо щото е в лири Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 25, 2004 Отговорено Ноември 25, 2004 RF правят абонамент за Guitar Player, Bass Player, Guitar World и др. списания отдавна - на цената за абонамент на самите списания /без печапба/. За справки - питайте в магазина или на risingf@prolink.bg. пратих им меил, ако не е много пари направо ще се абонирам за бас плеър Цитирай
Recommended Posts