Ivan Y. Публикувано Август 11, 2008 Публикувано Август 11, 2008 (Редактирано) http://cgi.ebay.com/NEW-Sennheiser-E-845-S...1QQcmdZViewItem Редактирано Август 11, 2008 от Ivan Y. Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 Хммм... Тоя добър ли е: Shure Beta 87C http://cgi.ebay.com/Shure-Beta-87C-beta87c...1QQcmdZViewItem Моля ви кажете какво мислите. Искам да си взема микрофон, но не знам какъв... Цитирай
Death Crusher Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Хммм... Тоя добър ли е: Shure Beta 87C http://cgi.ebay.com/Shure-Beta-87C-beta87c...1QQcmdZViewItem Моля ви кажете какво мислите. Искам да си взема микрофон, но не знам какъв... Микрофон за такива пари се добър ще намериш Цитирай
sw1tched Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Добър, лош - кажи за какво и в какви условия ще го ползваш. Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 Аз от скоро се занимавам с пеене така че за сега само ще се записвам вкъщи...нали казвате че така е по-лесно да си чуеш грешките... Цитирай
sw1tched Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Ако е, за да си чуеш грешките и обикновен Shure Sm58 ще свърши работата Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 Ми аз вече си купих Beta 87c. Благодаря ви, все пак, за помоща btw, какво му е обикновеното на Sm58? (или по-точно какво му е необикновеното на Beta 87c ) Благодаря още веднъж. Цитирай
sw1tched Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Просто е най-популярния вокален микрофон. Beta 87c би трябвало да ти свърши работа. А микрофонен предусилвател или пулт имаш ли? Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 Не... Сигурно ще си взема предусилвател, но ми трябва малко инфо...за сега ще го ръгам направо в компютъра. Цитирай
Lee Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Ти го ползваш вкъщи, а един познат от Варна разказва на всички, че има "студио" /да,записва хора и пари им взима даже/. Микрофонът му е Беринджър и влиза направо в компа му. И си записва човека и печели сигурно..и се хвали. За домашна употреба не е от голямо значение какво ползваш /е,ако ти е за хобито само и не докарваш лев/. Желая ти много успех и да пускаш записи по-нататък! Честито микрофон. П.С. Поста ми малко е на друга тема,ама се сетих просто за този случай. Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 13, 2008 Автор Отговорено Август 13, 2008 Мерси Аз сега се усетих, че на тоя микрофон му трябва предусилвател...ще трява да си взема ако искам да го ползвам. А пък записи не знам дали ще качвам (не мисля,че бихте искали да ми слушате граченето ) Цитирай
ascendendo Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Sennheiser - а е добър микрофон. Има по - мек звук от Shure SM58. Ако можеш да дадеш 50 - 60 долара повече обърни внимание на Shure Beta 87, но ще ти трябва източник на фантомно захранване (било преамп, пулт или др., който разполага с такова). Ако не разполагаш с подобно животно и не ти се дават пари, се насочи към динамични микрофони (Shure SM58, Beta 58, Sennheiser E 845 или ElectroVoice N/D967 (примерно)). Препоръчвам ти да ги чуеш преди да си ги купиш. За Варна и София съм сигурен, че има къде да ги изпробваш. От личен опит, ако не сте съгласни не споря. Цитирай
sw1tched Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 ^ Човека вече е взел бетата Сега остава и предусилвател с фантомно (то без фантомно май не съм виждал, но здраве да е). Другия вариант е направо малка саунд карта с вградени предусилватели, защото предполагам, че ползваш вградена или геймърска карта. Emu tracker pre и Emu 0202 ще ти свършат чудесна работа Цитирай
Ivan Y. Отговорено Август 14, 2008 Автор Отговорено Август 14, 2008 E-MU 0202 освен вход за микрофон май има и два стерео входа за други инструменти. Ще мога да си включа и китарата и синтезатора в него, ама...ша видим. Цитирай
sw1tched Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 ^ Има само 2 моно входа, просто е гъвкаво откъм това какви конектори могат да се ползват. Цитирай
Recommended Posts