Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivan Y.

новаци
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Profile Information

  • Gender
    Male

Ivan Y.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Ivan Y.

    СИГБЕЦИ

    Само да вметна, че "ъ" на фонетичната клавиатура се намира на мястото на "y" на английската
  2. Да, в щатите. Ми тя техниката, като цяло, май тука е по-евтина. И в България сигурно могат да се поръчват от щатите ама незнам колко ще струва доставката...
  3. Ми аз питах защото тук можеш да си вземеш SM58 за $100 от магазин...с кабел и гаранция :-/
  4. Аз не съм ползвал SM58, но съм виждал доста коментари на хора из нета, които викат, че бил много добър. Пък и бил най-здравия микрофон . Обаче 190лв не е ли малко множко?
  5. Взех един предусилвател...включвам микрофона в него, и от там в една уредба...вади перфектен звук. Обаче като го прекарам и през компа направо не мога да си позная гласа.
  6. Ivan Y.

    Диапазон

    Ще си позволя да задам един въпрос в твоята тема Колко октави е 'нормалното'? В смисъл, 4 октави е доста...една сигурно е доста малко (освен невъзможно)... Две октави и 3-4 тона добре ли е?...
  7. Ivan Y.

    Диапазон

    Ок, Lekov, извинявай... заблудих се....мислих, че МИ ти е най-ниския тон...шеста струна. (е той може да ти е де, ти си знаеш)
  8. Ivan Y.

    Диапазон

    Кой е първия пич?...изобщо какво говориш, не мога да разбера. Пък диапазона как искаш да ти го кажем колко октави е като не знаем кой е най-високия ти тон?
  9. Ivan Y.

    Диапазон

    Сигурно си баритон, ако това имаш впредвид. Казвам го защото аз хващам МИ (и малко по-ниско) и даскала ми вика, че съм баритон. Интересно ми е обаче какъв си ако имаш 3 октави диапазон...сигурно зависи колко ниско стигаш?
  10. Ivan Y.

    Instrumentals

    Графа - Искам те http://www.2shared.com/file/3770324/8238d1d0/_-__.html Robbie Williams - Feel http://www.2shared.com/file/3770371/8f25d1...trumental_.html тва от мен
  11. ...щото не само жените пеели. Ай аз ще се моля пръв...на някой да му се намира инструментал на Se Bastasse Una Canzone ?
  12. Тъй де, моно. А тоя USB порт предполагам е допълнителен изход? Аудио по USB-то може ли да тече?
  13. Mariah Carey & Whitney Houston - When You Believe (Instrumental): http://www.2shared.com/file/3762939/7f6cf8...trumental_.html
  14. E-MU 0202 освен вход за микрофон май има и два стерео входа за други инструменти. Ще мога да си включа и китарата и синтезатора в него, ама...ша видим.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.