Mephistofel Публикувано Август 9, 2008 Публикувано Август 9, 2008 Това е положението! За първи път, от доста време насам, свиря в група и се кефя как се получават нещата! Останките от последната ми група и Progression се вляха в едно, и се надявам това да доведе до нещо повече! Ето едно парче, композирано и записано от пичовете, преди да се съберем. Налице е запис на демо ниво, така че ще помоля да оценявате музиката. Аз не свиря в този запис, но това не ми пречи да го мародерствам на репетиции с кеф! А пък Фичо е един от най-яките певци в тази насока, с които съм имал удоволствието да работя! Progression - "Time For Justice" Тая скрити надежди скоро да се видим на живо, с доста авторски неща. П.П. Слушайте го силно! Цитирай
рахата Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Евалата-много яко! Ще чакаме обявите за участия на бандата П.С.И аз искам да правя парчета с такъв вокал Цитирай
circles Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Евала момче! Яка банда сте се събрали! Певеца кефи! Аре лайв скоро или дрънни да мина на некоя репетиция да послушам Скоро и ние с Angermeans атакуваме.. Цитирай
don_pepinio Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Най сетне успях да го чуя като хората в къщи,а не на компа в бачкането! Тони,много яко стават нещата,аз ти го казах и на живо!С нетърпение чакам да разцепите на живо!!! Как ли ще обади SWR-то? Цитирай
zanev 70 Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 .... аз също съм очарован от това което чух ... браво Мефисто ..... а за певеца кво да кажа - хвала на такива момчета . Цеко Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 Не е коректно аз да обирам "лаврите", при положение, че нямам нищо общо с въпросният запис. Китарите, баса и барабаните са записани и написани от китариста ни Дани. Цитирай
dany_bany Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Очаквайте съвсем скоро нови неща от група "Progression"! Също така се планира в близко бъдеще участие на живо, както и официален сайт на групата. Наздраве на всички! Цитирай
LOE Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 Яко е! веднага мога да кажа нещата които не ми харесват лично на мен: - барабаните са прекалено заспали, семпли и прави - вокала има доста приятен глас, но маниера с който го използва за мен е морално остарял, прекалено много хеви провиквания за 2008 година ако адресирате тези неща парчето ще се посъживи доста също така ми прави впечатление че вокала доста съска (в смисъл набляга на С-тата), не знам дали е анатомично или нещо сте прекалили с еквалайзери и ревърби, но също не е лошо да се поработи малко над това Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 11, 2008 Автор Отговорено Август 11, 2008 Благодаря ви за мненията! Иначе, за препоръките: 1. Тези барабани са писани. В момента се свирят вече от жив барабанист, който ще вкара своето виждане за нещата, неизбежно е. Ще видим какво ще се получи. 2. По отношение на вокалите - това парче е най-straight, така да се каже, от всичките. Другите са доста по-криви, съответно и като пеене. Мисля, че вокалите на Филип се вписват добре в цялостната концепция, която се оформя. Лично аз се кефя на такова пеене. Важното е да се свири! Цитирай
vhcs Отговорено Август 11, 2008 Отговорено Август 11, 2008 парчето цепи мрака !!! ... трябе си обаче някой дето да замуа двете каси и да си @#% ма@$$@# Цитирай
peshoy2k Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 ейййй, с новия ритъм ще буде мания, не че не е в момента. Браво момчета !!! подобрихте настроениято ми ит'с тайм фор джустиране Цитирай
Recommended Posts