Jump to content
Българският форум за музиканти

dany_bany

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dany_bany

  1. Евала пичове! Яко е станало!
  2. dany_bany

    Amp Shoot-out

    Няколко думи и от мен за теста на амповете, без да давам оценки. Силно ме впечатли Peavey 5150II, макар че имаше само един саунд, но със 7 струнна китара зазвуча най-изчистено и стегнато в ниските, имаше много атака на тона. Минусите са му че не може да се постигне друг звук, колкото и да се въртят копчетата. Като заключение ампа си заслужава парите. Lee Jackson Stealth не можа да ме грабне като звук, не е мой тип. Mesa Dual Rectifier е чудесен амп с много копчета, но прекалено балансиран, в общия джангър потъва. Metalhammer, много добър за як метал, с много драйв, лоу енд и агресия. Прекрасен клийн, който в другите ампове не чух. Мисля че трябва да продължат подобни мероприятия, само че в по голямо помещение.
  3. Браво момчета, продължавайте все така! Поздрави от "Progression".
  4. dany_bany

    Nirvana - Aneurism

    Браво Сашо!!! Яко е станало. Поздравления...
  5. Евала, продължавайте в същия дух!!! Звука е ниво, ако може да кажете малко около записа би било интересно. Къде и как е правен? Поздрави!
  6. Много яка композиция и саунд. Продължавай в същия дух! Поздрави. Дани Save the Music!!!
  7. Очаквайте съвсем скоро нови неща от група "Progression"! Също така се планира в близко бъдеще участие на живо, както и официален сайт на групата. Наздраве на всички!
  8. dany_bany

    Blowjob

    Евала!!! Всичко звучи професионално, и записа и изпълнението. Поздрави от мен!!!
  9. Аз мисля че Sennheiser-а звучи по добре от Shure, но пък вкарва повече шум. Според мен Shure-а е перфектен само трябва да се пипне малко EQ. Поздрави!!! p.s. Пееш много яко.
  10. Здравейте, За много години на всички!!! Благодаря за коментарите! Ето и цялото демо на "Time for Justice".
  11. Здравей, Аз като човек който е слушал цялото парче мога само да кажа, Браво!!! Скоро се надявам да има качествен запис за да могат всички да му се насладят 100%. Продължавай в същия дух!!!
  12. Благодаря на всички! Все още сме в процес на търсене на барабанист, за това за сега записите са с редени барабани. Но се надявам скоро да намерим човек и да запишем песните с живи барабани. Поздрави на всички!!!
  13. Парчето я яко! Единствено ме смущават барабаните, може още да се пообработят, пробвай с друг ВСТ инструмент. Поздрави!!!
  14. Браво!!! Изслушах и трите части и наистина е нещо много стойностно като композиция! Мога да ти пожелая за в бъдеще композирането да не ти е само хоби. Поздрави! Даниел Йорданов Save the Music!!!
  15. Мисля че ще е полезно да кажа, как съм записвал китарите и баса на "Time for Justice" и "After Midnight" Китарите са записвани с 3 микрофона, 2 динамични пред говорителите и един кондензаторен по далече за "room tone". Лампова китарна глава VMB 100W с 4х12 AACRAFT говорители. Китара Ibanez RG7420 - 7 струнна. Баса директно от кубето - Fender Rumble 100. Бас китара Ibanez - активен. Тук е момента да благодаря на момчетата от Hyperborea, които предоставиха апаратурата и репетиционната си за записите. Барабаните съм ги редил и след това са просвирени с Ez Drummer. Надявам се да съм бил полезен! Save the Music!!!
  16. Вокалите, наистина са силни, проблема е че са записвани върху вече миксиран запис. В скоро време се надяваме да ги запишем по професионално. Това е видеото към инструментала на "Time for Justice" Относно сърбите, в сайта на групата съм дал линк към техния сайт, защото се познавам с китариста и защото според мен е най яката сръбска prog-power група и си заслужава да се чуе. Казва се Alogia. Благодаря на всички за споделените мнения. Поздрави!
  17. Благодаря за коментарите. Всеки си има мнение и това хубаво. Те първа започваме да свирим в този състав, така че има още много път да се извърви. За нас е важно да се вървим напред без да се отказваме! Поздрави!
  18. Здравейте, групата ни се казва "Progression". Ето и демо вариантите на 4 парчета: Lost After Midnight Time for Justice Riding the Daemon Ще се радваме на коментари. Поздрави!!!
  19. Здравей, аз имам такъв микрофон, много съм доволен от него, ползвам го за вокали и акустични китари. Ако имаш още въпроси, пиши. Поздрави Дани
  20. Здравейте, моят проект се казва PROGRESSION, песните са в различни стилове, progressive, heavy, alternative, и други...
  21. Здравейте, Проекта се казва "Progression" а песента "Heavy Trance". Ако някой се интересува мога да дам и още инфо.
  22. виждам че темата много се протака и май няма да свърши скоро, записах интрото и смятам че наистина така се свири ако се заслушате внимателно и го посвирите с песента ще разберете че е така. пуснал съм го тук : http://store3.data.bg/danybany/Clips-dany/ "chernata ovtsa-intro" Успех на всички
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.