Jordan_J Публикувано Август 10, 2005 Публикувано Август 10, 2005 Едно късо видео и от мен... "Black Magic" е едно от най-любимите ми китарни парчета! Много ме кефи наистина. Та нахвърлих един МИДИ файл, попреправен (не точно като в оригиналното парче) и импровизирах върху него. Снимано е с CANON PowerShot G6, който НЕ Е ВИДЕО камера Та затова звука е такъв какъвто е... Толкова и стига душицата на камерката за такива работи "BLACK MAGIC" - Video :guitar: Цитирай
YtseJam Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Guitars That Rule The World е любима компилация от моята буйна младост, там го имаше и това парче. Иначе готини панталонки... Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 Guitars That Rule The World е любима компилация от моята буйна младост, там го имаше и това парче. Иначе готини панталонки... Дааа..... Много готина компилация!! В казармата я слушах много ... На дънки-тата ли викаш панталонки ; ) ... (ако съм разбрал правилно) @Ице, ти теглиш кат звяр! Още не съм пуснал, ти си го изтеглил Аз тук съм на дайъл-ъп и съм закачен към "КОСТЕНУРКА НЕТУЪРКС" и вла4а/ъплоадвам с неконтролируема скорост от 4-5 КВ/сек Цитирай
Guest sinergy Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Браво много готино само така Цитирай
YtseJam Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 @Ице, ти теглиш кат звяр! Още не съм пуснал, ти си го изтеглил Аз тук съм на дайъл-ъп и съм закачен към "КОСТЕНУРКА НЕТУЪРКС" и вла4а/ъплоадвам с неконтролируема скорост от 4-5 КВ/сек Професионална деформация, кво да се прави. АКо имаше професия "даунлоудър", щях да имам докторат в областта. Иначе поне доколкото може да се чуе от записа, добре си го изсвирил. Очакваме сега парчето на Пол Гилбърт от същата компилация. Само дето малко ще се поозориш, струва ми се. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 Браво много готино само така Сори за кофти звука, ама засега това имам под ръка ... :wall: Цитирай
synchu Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 култ ама кънти здраво & саунд съкс биг тайм .... http://us.f3.yahoofs.com/users/41f5e868z6d...huUa.CBFErdqg6y ^ кърти мифки ! Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 ... Очакваме сега парчето на Пол Гилбърт от същата компилация ... Кое беше то, че наистина нямам спомен ? Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 култ ама кънти здраво & саунд съкс биг тайм .... http://us.f3.yahoofs.com/users/41f5e868z6d...huUa.CBFErdqg6y ^ кърти мифки ! Такъв същия Дж.П. като на снимката го има @Паскалеро, само че с пиезо бридж Цитирай
YtseJam Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Кое беше то, че наистина нямам спомен ? http://victor.ludost.net/i_understand_completely.mp3 Очакваме видео. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 ама кънти здраво & саунд съкс биг тайм ... Да, знам Тия дни пристига DCR PC-110 на SONY. С него вече няма да има такива проблеми Поне в не такъв мащаб Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 Кое беше то, че наистина нямам спомен ? http://victor.ludost.net/i_understand_completely.mp3 Очакваме видео. 6те видя за какво става дума ... Цитирай
DILETANT Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 След Black Magic на Reb Beach и I understand completely на Paul Gilbert можеш да опиташ Farm Fiddlin' на Zakk Wylde, което е уникална комбинация от кънтри, метъл и ритъм енд блус и е от същата велика компилация. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 След Black Magic на Reb Beach и I understand completely на Paul Gilbert можеш да опиташ Farm Fiddlin' на Zakk Wylde, което е уникална комбинация от кънтри, метъл и ритъм енд блус и е от същата велика компилация. Да, това на Зак Уайлд още тогава ми се наби в мозъка и ми направи страшно впечатление, защото не знаех дотогава, че той свири и кънтри! Цитирай
DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Яко е!!! Екстра е свиренето нема спор. Хммм я кажи там дето бачкаш да не им свириш такива нещица. Щото ако е така ....... е тва ще е заведение мечта :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
Recommended Posts