Jump to content
Българският форум за музиканти

Предложение


Recommended Posts

^ И какво се получава? Нямам идея кой е този "остроумен" мод, но дори без да знам за кой форум говориш, бих го определил като малоумен и не бих влязъл в него, сещайки се за това, което ми цитираш

 

... и в ретроспекция тук- влиза пича и пита нещо елементарно- бухат го "в карцера" и го отсвирват и всички около него вече знаят, че музикант.орг "е пълен с разни надути п*дерастчета дето само се правят и нищо не разбират". Така реагират хората. Social Engineering. Не знам защо такива теми се въртят периодично- всички знаем фактите и все пак някои хора не им изнася да преглътнат истината- Земята няма да спре да се върти, колкото и да напираме.

 

... и аз искам красива и умна жена, която на всичко отгоре да не е курва, ама на- в следащия живот :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 61
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

М, инверсни го и ще е вярно. С други думи- много красива, и доста умна, но не може да се сдържи да е вярна(не обичам да използвам думата курва за човек, на който съм държал) :greenangel: Затова е и бивша.

Редактирано от 7thString
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М, инверсни го и ще е вярно. С други думи- много красива, и доста умна, но не може да се сдържи да е вярна(не обичам да използвам думата курва за човек, на който съм държал) :punk_guitar: Затова е и бивша.

Затова ли си толко зъл напоследък?Имах впечатения че си кротък човек. :) На всички ни се е случвало.

Въпроса е че (според мен) не трябва да се насърчава консуматорското мислене в младежите.Не може да се логнеш и да ревеш-кажете ,бе капутиии!

Аз преди да питам нещо ще изровя цялото инфо от нета (колкото и да съм зле с английския) ,след това ще питам на ЛС някой от знаещите във форума и чак тогава ше пусна тема.

Мисля че писах и преди в подобна тема-в други форуми има рейтингова система,при която ако пишеш неграмотно или простотии оставаш в Б група,където не можеш да пускаш теми и мнения в сериозните раздели а само четеш ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо ми намирисва на криворазбран комунизъм,цинизъм и още доста други думички завърщващи на "зъм" в тази идея.Вече сме (още няма,но почти) 20 години след "онзи" режим и мисля ,че предложения като това не трябва да се правят.

Да ме прощавате,но като започвахте да свирите-да не би да знаехте всичко?Да не би да не сте питали някого?

Нещата са се променили - да,но за добро!Има интернет и можеш да се обърнеш към някой,който знае и може да ти помогне без да се налага да губиш дни,седмици,месеци или години за да стигнеш до едно елементарно нещо-отговор.Сега става за няколко минути.Приемете го.Ако на вас ви е трябвало повече време и ви е яд,че някой ще се възползва "наготово" от така ценната ви информация-значи има нещо изкривено във вас...

Във форума има и хора с по един пост,които могат да кажат много повече от доста други и с повече от хиляда.

Кои са по-ценните и кои не?

Кой има правото да реши кой какъв е и какво може или не?

И защо?

Тук сме за да си помагаме и да си прекарваме добре,а не да си пречим или да се пишкомерим.

Много ми е интересно-как някой с N на брой поста във форума може да решава кой да има право да пише и кой не!

Ако (примерно) kolio_k/black bird/Evtim Djerekarov... e с 5 поста ,а аз с 500 това какво право ми дава да решавам дали kolio_k//... може да пише само в раздел "ламери"? Интересно.Това не е заяждане и няма да раздели форума на "новаците-ламери" и "отдавна пишещите-богове",а е просто размишление по темата.

Ако някой си има проблеми с "АЗ"-а,моля-ТУК НЕ Е МЯСТОТО да си ги решава!Има квалифицирани доктори,има алкохол,има наркотици,има религии-все нещо може да помогне.

По темата-против ограничения от всякакъв калибър съм.

Има правила,които трябва да се спазват - да и ако някой не го прави има санкции.

Има "говорилня",която между другото напълно отговаря на идеята в темата-всеки който се интересува от нещо,от което не разбира да може да попита за него и съответно,ако всеки друг,който има познания,настроение,желание и време да отговаря на въпросите на интересуващите се да може да го прави свободно.

Ако не ви се чете "Коя от двете китари...?"-не я четете!

Ако ви се четът интересни теми-напишете ги!

И така нека запазим демокрацията и свободата на личността поне във този форум!

Редактирано от рахата
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо ми намирисва на криворазбран комунизъм,цинизъм и още доста други думички завърщващи на "зъм" в тази идея
Не ,човеко,трябва да има Не на готованщината,за да се научат малките на мислене и труд,иначе и аз отговарям на начинаещи ако мога да помогна,ако съм на кеф и най вече-ако са задали въпроса както трябва.Долуизброените от теб са във Вип листата ако си обърнал внимание. :punk_guitar:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Hillbilly съгласен съм за готованщината,това не е повод обаче да ограничаваме едни,за сметка на други.Има много различни случки,които могат да изглеждат по подобен начин,но наистина да са различни.Примери много.Малко са откривателите,а ползвателите...сме много ха-ха.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

М, инверсни го и ще е вярно. С други думи- много красива, и доста умна, но не може да се сдържи да е вярна(не обичам да използвам думата курва за човек, на който съм държал) :) Затова е и бивша.

Затова ли си толко зъл напоследък?Имах впечатения че си кротък човек. ;) На всички ни се е случвало.

Въпроса е че (според мен) не трябва да се насърчава консуматорското мислене в младежите.Не може да се логнеш и да ревеш-кажете ,бе капутиии!

Аз преди да питам нещо ще изровя цялото инфо от нета (колкото и да съм зле с английския) ,след това ще питам на ЛС някой от знаещите във форума и чак тогава ше пусна тема.

Мисля че писах и преди в подобна тема-в други форуми има рейтингова система,при която ако пишеш неграмотно или простотии оставаш в Б група,където не можеш да пускаш теми и мнения в сериозните раздели а само четеш ;)

 

Виж това е друго нещо- за неграмотните, селски написани, заядливи и т.н. неща дори бих бил по-краен- едно предупреждение и бан. Точно това е идеята- да имаш уважение към хората дето ти помагат.

 

Колкото до злината, не, не е затова. Не само затова :punk_guitar: Аз по принцип съм с остро мнение на онези теми, не е нищо лично

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А може разделът да се казва "За ламери" :greenangel:

 

Ае е*ете я тая работа, май нищо няаа да излезе. Общо взето всички спорещи са прави. От една страна трябва да се търси в интернет, преди да се питат глупости (не, че не е имало "уж" ценни теми, чийто еднозначен отговор пак е можело да бъде видян в нета, ама айде дискусия е станало), от друга страна питал някой нещо тъпо, голяма работа, не четеш и не отговаряш. Не помня кой беше написал, че му се сривал целия ден като видел подобни теми, ми то ако от виждането на дадена тема в някакъв форум ти се срива деня, то тогава някви консултациики няма да са излишни или нещо от рода на анонимните форумджии ли...единствения минус на "ламерските" теми е, че бутат другите назад и трябва да се цъкне на 2ра или 3та страница. Е айде холън не е кой зне къв зор да се направи. Моето предложение е там дето се попълва за регистрация, да има и адрес, пускаш тъпа тема и съответната форумна групичка от твоя град те намира и ти нанася тежка телесна повреда и всички са доволни хахах.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде да ви спестя писането.

 

Както казах по-горе, ограничаване на потребителски права по дата на регистрация, за момента, НЯМА да има.

 

Ще се отвори за пробен срок раздел "За начинаещи". Всички теми, които го касаят и са постнати из други раздели, ще помоля да бъдат докладвани и съответно - премествани. Във връзка с това питам има ли желаещи, които да се наемат да подготвят помощни материали? В смисъл, обобщена информация, която ще бъде своеобразен FAQ.

 

Няма да се толерира безобразното пускане на теми, а подобни потребители ще бъдат санкционирани. За да може да смогне модераторският ресурс, ще помоля още веднъж за репорти. Това не е доносничене, а начин да се радваме на чист и подреден форум. Всеки един форум го създават неговите потребители, не забравяйте това!

 

Ако този вариант заработи добре, ще премине в окончателен. ;)

 

П.П. Ако има желаещи по питането ми - да ме потърсят на ЛС.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.