Jordan_J Публикувано Август 1, 2008 Share Публикувано Август 1, 2008 http://www.break.com/index/world-record-speed-guitar.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 wtf ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bony Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Баси това е много яко Е на това може да се каже световен рекорд, не като ,преди време на някъкви смешни опити на Росен Рачев Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Цък Обаче горното е по-интересно.Явно моето видео е рекордът за 2007. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Bach maamu... Ей това си е баш рекорд! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zombie Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 Тоя е като супер Любо на рекламата бе... изрод неземен... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Август 1, 2008 Share Отговорено Август 1, 2008 ... не като ,преди време на някъкви смешни опити на Росен Рачев БИСЕР Рачев, ако не се лъжа. Тоя е като супер Любо на рекламата бе... изрод неземен... Абсолютно! По принцип съм от хората, които биха коментирали подобни изява като самоцелни и безсмислени, ама тоя пич, трябва да призная, ме изкефи. Ебаси спокойствието, ебаси техниката (почти не се забелязва да му се движат пръстите освен при някои легати) и същевременно освен бързината в цялото нещо остава и някаква музикалност. И все пак, като гледам такива изпълнения незибежно ме избива на смях. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 Това си е физиологичен феномен! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 това го бях гледал преди няколко месеца...в ютюб също го има мисля...дам бързичък е пича Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 Да, бърз е и к'во от това Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lekov Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 може и да е най бързия в света но само тва ... уважавам повече да твориш музика а не да си "най бързия" ... квото и да говорим, когато стане толкова известен и добър колкото Ричи Блекмор тогава може да се каже че наистина е постигнал нещо ... а това сега ... от поредните глупави рекорди Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 (Редактирано) ^^Е недей така Не е за пренебрегване когато стане толкова известен и добър колкото Ричи Блекмор Lekov известен не е равно на добър, нали знаеш... И слави Трифонов е известен. Рекорда не е глупав. Предполагам че малцина има ,измежду нас , които ще се справят така и с най бавното темпо , което беше 170(аз лично абсурд). Не съм забелязал техниката и бързината да пречат да твориш(процеса, който ти уважаваш). Дори напротив Редактирано Август 2, 2008 от ultramega Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 Тиаго си е изрод и е само на 20 години, аз лично по-бърз китарист от него до момента не съм виждал. А относно за творенето парчетата му са доста мелодични и смислени, даже не съм чул никаде да исипва безсмислени шредове. В общи линие мнението ми за тоя младеж е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 Holy shit!!! Тоя пич е на 20 години?????????????!!!!!!!!!!!!!! Та той мяза поне на 30 и нагоре. Явно бързото свирене състарява хората Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Август 2, 2008 Share Отговорено Август 2, 2008 В общи линии мнението ми за тоя младеж е Напълно съм съгласен с black_waltz - Албума му си е екстра!Тук колко 20 годишни могат да се похвалят с такова свирене? Аз съм над 30 и съм много далече от него, и нямам шансове да го настигна скоро...да не кажа-никога! Чуйте му албума и след това го хулете. `айде със здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts