Heartman Отговорено Февруари 9, 2012 Отговорено Февруари 9, 2012 Jimi Hendrix - Voodoo Child SRV - Texas Flood Joe Satriani - Until We say goodbye 1:40 ме размазва Steve Vai - Tender Surrender Steve Morse - Sometimes i feel like screaming (Deep Purple) Dimebag Darrel - Floods (Pantera) Nuno Bettencourt - Play With Me (Extreme) Paul Gilbert - Daddy, Brother, Lover,Little Boy (MR.BIG) YJMalmsteen - Black Star Jake E Lee - High Wire(Badlands) Vito Bratta - Little Fighter(White Lion) Zakk Wylde - Gets me through (Ozzy) Doug Aldrich - Midnight Sun Айде за днеска стига толкова Цитирай
Oslo Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 # 1Pantera - Floods # 2Ozzy Osbourne - Bark At The Moon # 3 Rage Against The Machine - Bulls on parade # 4 Iron Maiden - Aces High # 5 Garry Moore - Over The hills and far away (версията на Nightwish End of an Era) # 6 Velvet Revolver - Slither # 7 Black Label Sosciety - Stillborn Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 10, 2012 Отговорено Февруари 10, 2012 Някой младеж чувал ли е за тоя младеж от едно време,малко е като Джимарата..- Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 11, 2012 Отговорено Февруари 11, 2012 От колко до колко години човек е младеж, че малко са размити границите.Всеки рок фен е млад по душа. А първообраза няма равен, макар че парчето не е на Джими, а на Чък Бери. http://youtu.be/q2BdQj0eSzU Цитирай
Hillbilly Отговорено Февруари 11, 2012 Отговорено Февруари 11, 2012 Кой е казал,че е на Джими парчето?? Франк Марино използва похвати на Джимарата като шоу,пускам го тук,за да се усетят някои,че преди Металика музиката е била създадена и че идола Кърк е доста зле всъщност. Нема смисъл май.. 1 Цитирай
taktun Отговорено Февруари 29, 2012 Отговорено Февруари 29, 2012 1.Metallica - Master of pupets 2.Iron Maiden - Afraid to shoot strangers 3.Judas Priest - Painkiller 4.X Japan - Kurenai 5.Versailles - Masquerade И много други.... Цитирай
iliev.p Отговорено Март 1, 2012 Отговорено Март 1, 2012 (Редактирано) Франк Марино (Франческо Антонио Марино), роден на 20 ноември 1954 г., в Монреал, е китарист Инструменти Архив Форуми Абонамент лидер на канадската хард рок банда Махагон задръстване. Често е сравнявана с Джими Хендрикс, той е признат като един от най-добрите и най-недооценен [2] китаристи на 1970-те. За мен това е вторият Джими Хендрикс ! Редактирано Март 1, 2012 от iliev.p Цитирай
~DN Отговорено Март 1, 2012 Отговорено Март 1, 2012 Днеска едно, утре друго - любимите парчета се сменят постоянно. Buckethead - Soothsayer обаче се задържа повече време май. 1 Цитирай
Yo The Real Отговорено Март 1, 2012 Отговорено Март 1, 2012 Кой е казал,че е на Джими парчето?? Франк Марино използва похвати на Джимарата като шоу,пускам го тук,за да се усетят някои,че преди Металика музиката е била създадена и че идола Кърк е доста зле всъщност. Нема смисъл май.. Няма смисъл в това да се бъркате в личните вкусове на хората. С времето и аз осъзнах, че Кърк не е толкова добър, но виновен ли съм, че повече харесвам нещата му от тези на други китаристи, които видимо са по-добри от него? P.S. Чак пък "доста зле". Истина е, че Кърк не е каймак-китарист, но и вие прекалявате. Иначе - не знам дали пресвирванията отзад може да ги броим за соло/сола, но се надявам, защото ми е от любимите неща на Кийт: Цитирай
bustard Отговорено Май 18, 2012 Отговорено Май 18, 2012 Exodus - A Good Day to Die Megadeth - Wake Up Dead Motley Crue - If I Die Tomorrow Motley Crue - Saints of Los Angelis Ratt - Round and Round Mayhem - Freezing Moon Цитирай
Recommended Posts