Dilian Nedev Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 Чудя се кога ли това "толкова дебело" и "солидно" дърво ще се откърти заедно с цялата флойд система дето си е направил (само не разбрах де вкара пружините , и по-скоро за какво ги хвана толкова надълбоко?) Цитирай
Fenix Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 хехе, той Вамос си казва, че е само за външния вид... иначе не бачка ес експектед... Цитирай
sasog Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 Чудя се кога ли това "толкова дебело" и "солидно" дърво ще се откърти заедно с цялата флойд система дето си е направил (само не разбрах де вкара пружините , и по-скоро за какво ги хвана толкова надълбоко?) O да , няма пружина . Важното е мерак да има Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 (Редактирано) Жалко за китарата Да я беше ихвърлил, някой щеше да си я намери и да си свири. Редактирано Юли 31, 2008 от yotzzo Цитирай
MiroLambov Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 Тц тц тц , урезили китарата , пък ми изглеждаше като нова .Поне да стоеше хубаво тоя Флойд ама даже и не си отива...Баси гаврата... Цитирай
FFFDF Отговорено Юни 5, 2010 Отговорено Юни 5, 2010 Това трябва да е най-якото нещо, което съществува... Искам и аз такава!!!!! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Юни 5, 2010 Отговорено Юни 5, 2010 Той Флойда струва повече от китарата бе Цитирай
Lekov Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 един съфорумник беше направил такава китара и мисля че я продаваше. Потърсете в раздел Изработка и ремонт темата "Раждането на хищника от Русе", и там на някоя страница имаше акустична китара с тремоло. Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Само като седна и се замисля за минусите при рязането и след монтажа на тремолото и ми се доплаква. Идейно, но за мен класическата китара просто трябва да си остане такава и да няма тунинг. Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Наистина не можем да не признаем, че понякога хората са способни на велики неща! ... Като например на велика глупост като тази ! Цитирай
FFFDF Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 Ако имам такова нещо, сигурно няма да изляза от нас 2 седмици Иначе очевидно няма да срежеш Фендер за илядо лева, за да и (с ударение) сложиш Флойд На мен ми е интересно дали самият механизъм ще се държи еднакво на акустична и електрическа китара... На пръв поглед не би трябвало да има разлика, ама знае ли човек Цитирай
sasog Отговорено Юни 6, 2010 Отговорено Юни 6, 2010 (Редактирано) То на акустичната китара май няма къде да се сложат пружините...Флойдът на тая китара е само за красота с една дума Така че не ще се държи различно, ами... хахаха! Редактирано Юни 6, 2010 от sasog Цитирай
Recommended Posts