Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Btw , Thomas , ако говорим за брой тактове хайде да не казвам кой ги е писал барабаните , че ще се изложим :) Не съм и аз де - сети се ;) А колкото до солото - не ми се искаше да го усиля при положение че не знам какво свиря там :D

• Отговори 161
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

И в крайна сметка до къде стигнахме? Сега ще поразровя за други клипчета, че току виж се видяло нещо...

Отговорено

Абе вие му мислете, аз писах мейл на Ахат, дали нямат оригинала някъде, да разберем как е всъщност  :icon_shithappens: Мислех да пиша на Звезди, но 1-во не влиза много често в скайп, 2-ро едва ли щеше да си има понятие човека :thumbs_up:

Така, че ако ми отговорят ще пиша :rolleyes:

Отговорено (Редактирано)

http://www.audiofarm.org/pages/406-ovca

Ето и моя идея за 2 китари. (Почти същото като на Евтим, то и най-добре ми звучи лично на мен, само дето в отделни партии.) Втората е умишлено усилена повечко, мисля че на записа (ако я има :)) би била по-тиха.

(путфайл нещо си прави майтап с мене ...)

О, да, там съм го турил и него :) Невъзможната регистрация :greenangel:

Редактирано от CaptiveAlien
Отговорено

Аз защо ли се сетих за на Тони челинджите ... дайте да уточним един бейкинг и да се изредим накрая всички на тая песен . За бейкинга ако няма друг мераклия - след като си оправя компа ще предоставя един .

Отговорено

Здравейте :icon_shithappens:

Знам, че още не сме свършили с овцата, но понеже ми е и любопитно на мен и правя някакви опити, може да пробваме интрото на DReam Theater - Forsaken. Само предлагам де , ако има някой заинтересуван ... 

Отговорено

От сърце се радвам че хората , които дадоха идеята за тази тема просто ... се отказаха . Да не мислите че сте си свършили работата като сте докарали едно интро ... Цялата песен не е едното му интро . За финал : :thumbs_up: . И това го казвам защото активните инициатори преглеждат кой отново се е набутал да пише и не "можем да изглаждаме неясноти по рифове" .

Отговорено (Редактирано)

Хах.. то не е задължително :thumbs_up:. Написах,ч е вариантите ми харесват. Е, има още неясноти за изглаждане. Аз лично ще се заема да направя и мой вариант по новите видеота, обаче това ще стане като съм малко по-свободен. Ако ви е писнала песента,може да хванете друг риф - после малко ще върнем назад и така.. то идеята на темата не е само инициаторите да записват - във форума има поне 2000 китариста! А защо те не постват, а само 10-ина души - не знам.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

С "има още неясноти" няма да се измъкнеш :thumbs_up: Щом ги чуваш поне ги сподели - без това от хилядите различни записи нито стигнах до извод как трябва да е солото нито как трябва да са рифовете . Това е единственото за което пиша в тази тема - да разбера къде греша till i cant hear my mistakes .

Отговорено

Добре, сега ще прегледам видеото(понеже ям) и ще драсна един примерен таб на интрото в тази позиция на свирене, който да обсъдим(как на мен ми изглежда най-близо). За цялата песен, обаче, ще пиша чак като имам някой свободен ден за свирене и занимавка.

Отговорено

Ето моето предложение по видеото. Прехода след второто повторение е от албумската версия(все пак нали нея вадим).

Момента на тактове 7-8(и повторенията му) е малко тегав за свирене в началото. Може да се изсвири само на 2-ра и 3-та струна(да се изпусне написаното за 4-та) или пък да се изсвири на старото място от предишния таб. Просто тук звучи по-"наточено", понеже е по-надолу по грифа, а и е на по-тънки струни и не е обло, както на по-дебелите.

cher1.JPG