Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, искам да попитам каква е актуалната цена на китарите Vintage V100(чисто нови не втора ръка).

Благодаря предварително! :greenangel:

• Отговори 46
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Добро е както за парите си, така и по принцип. Но въпреки всичко е необходимо бая да пробваш определена бройка преди да я купиш.

Отговорено

Благодаря много! :punk_guitar: И аз мислех че е някъде там, но трябваше да съм сигурен. Сега остава само да стискате палци спонсорите(нашите) да ми отпуснат пари и всичко ще е ок! :thumbs_up:

Отговорено
Добро е както за парите си, така и по принцип. Но въпреки всичко е необходимо бая да пробваш определена бройка преди да я купиш.

:punk_guitar:

570 лв са.

Отговорено

На живо не съм виждал такава (май само в софииския РФ има?), но ми се стори от една снимка, че сънбърста е много измислен и грозен - беше двуцветен "cherry sunburst" или нещо такова, много изкуствен с непреливащи (с рязка граница) цветове. Така ли е всъщност?

Отговорено (Редактирано)

Пак като в баснята за лисицата и гроздето...

На мен ми изглеждат съвсем поносимо сливащи се цветовете.

Meeagain004.jpg

Meeagain005.jpg

А заради тази снимка няколко човека ме поздравиха с новия "Гибсън Лес Пол" :punk_guitar:

VintageV100.jpg

Редактирано от edgecrusher
Отговорено

^ Възможно е да има и дефектни, все пак колкото и да ги харесват тия, Винтидж са си бюджетни инструменти и има чат-пат издънки в качеството. И в тази връзка разбирам защо тази китара, която си видял се е появила в България и то на цената на нормална предполагам. Навсякъде по света за различното качество на китари от един и същи модел има различни цени, само май в БГ това не се случва винаги. Забелязвал съм го и преди.

Отговорено (Редактирано)

Може би е коригирана цената, ма май беше към 545 льова.

Аз имам такава, за цената си е много добро животинче.

Мой доволен.

Редактирано от sa6tiat
Отговорено

А да имате идея за някой онлайн магазин в който да се продават? Защото аз не намерих... мисля че в thoman имаше, но имаха само Icon серийте.