sasog Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 ^ aми да.РФ са вносители и на Encore : та в дупката на моята китара на тоази фирма пише точно John Hornby Skewes.Така че Guitar Tech едва ли е ново име, но щом ги внасят xxxx значи говорим за едно и също Цитирай
Rezachka Отговорено Юли 12, 2008 Автор Отговорено Юли 12, 2008 искаше ми се да ти пратя лично съобщение но явно кутията ти е пълна.. имаш ли скайп :? Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 Имах един от въпросните JHS "guitar tech" с керамичен магнит за 30-40лв и мога да кажа, че изработката е много добра за цената си - беше плътно навит и парафиниран, никакви микрофонии и много приличен звук с много гейн - по-добре от стоковите адаптери на евтините китари. Само ми се стори, че няма достатъчно бас и плътност на звука, но за тези пари не може всичко да е перфектно Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Подкрепям горните мнения за нескъп хъмбъкер или такъв в сингъл корпус. Това е логичен и почти задължителен ъпгрейд за евтините китари, но слагането на най-скъпите модели ДиМразио, Дънкан, ЕМГ и т.н. си е малоумие. Цитирай
Rezachka Отговорено Юли 14, 2008 Автор Отговорено Юли 14, 2008 (Редактирано) Оле бахти кефа намерих си работа за една седмица и тва ше рече че друата седмица ще имам малко повече пари с които мога да си ъпгрейдна китарата (sun) Ако се направи китарата HSH нещо друго ще трябва ли да се сменя освен пик гарда и той тоя адаптор дето ше остане по средата ше е малко гадничък ама.. де да знам a те тея адаптори guitar tech ли са кво са последно не разбрах на ква цена трябва да са :? Редактирано Юли 14, 2008 от Rezachka Цитирай
Valserp Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Guitar Tech струват някъде около 20-30 камъка последно като ги гледах... Цитирай
Rezachka Отговорено Юли 14, 2008 Автор Отговорено Юли 14, 2008 става въпрос за тези дето Evtim Djerekarov ги спомена по-горе нали Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 (Редактирано) Преди 2 години си купих от Пловдив за 35лв guitar tech„ за който казах по-горе, но е 15к - става само за бридж, тези за нек не знам по колко са, а май че имало и алнико. Щом тогава беше 35, сега може и 50-60 да е Редактирано Юли 14, 2008 от Overdrive Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 14, 2008 Отговорено Юли 14, 2008 Guitar Tech, да. Цените им, обаче вече не са твърде ниски. Не знам дали си струват(някои хъмбъкери ги продават за 70-ина парчето), но ти си преценяваш. Може да пробваш и Boston от капъша(не съм ги пробвал). И от двете марки има и керамики, и алнико. Цитирай
krismana Отговорено Юли 15, 2008 Отговорено Юли 15, 2008 Вчера ходих да ги видя тези хъмбъкери на Гитар тек в xxxx бяха по 57 и 63 лв. само че продавача неможа да ми обясни каква е разликата между двата и после минах през Мюзик Джем (Капъша) и там тези PICK-UP "BOSTON" /HUMBUCKER /REAR /BLACK 21325 POWER ROCK /ALNICO PU-54-RBK ми искаха 60 лв. наистина се двуумя кой да си купя цената е почти еднаква и не мисля че има кой знае какво значение. Някои ако си е купувал ще съм му много благодарен да каже какви впечатления има от продуктите. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 15, 2008 Отговорено Юли 15, 2008 Според мене с цените малко се прекалява. Не знам колко са поскъпнали навън, обаче тия същите бяха по 30-40 лв. Цитирай
Overdrive Отговорено Юли 16, 2008 Отговорено Юли 16, 2008 (Редактирано) аз за 60-70лв ше си намеря старо димарцио от ебай з достафката старо ама димразио наистина преди бяха по 30-35 Редактирано Юли 16, 2008 от Overdrive Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Не е супер лесно, но не е и невъзможно! Все пак съм виждал и "нонейм" пикапи за подобни пари, които са с много добра изработка и вършат супер работа! Особено за ъпгрейд на куци китари тип Скуайър. Цитирай
Rezachka Отговорено Юли 19, 2008 Автор Отговорено Юли 19, 2008 реших малко да си продължа темата... значи в момента разполагам с 95лв. и .. то на горе съм писал какво търся само че горе пише че имам 40лв.. е вече е малко по-добре пишете и вие впоред вас какви възможности имам пък аз може би в понеделник ще отскоча до Пловдив да видя какво имат по магазините Цитирай
рахата Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 (Редактирано) Има няколко обяви в тема-продавам тези дни.Разгледай ги,ако все още си решил да правиш ъпгрейд на скуайър-чето : http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=42641&hl= http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=42729 Разрови се и съм сигурен,че ще намериш достатъчно добри оферти! П.С.Помисли наистина вместо да наливаш пари за ъпгрейд дали не е по-добре да продадеш китарата и да си взимиш нещо по-добро и което те устройва! Редактирано Юли 19, 2008 от рахата Цитирай
Recommended Posts