biala Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 за жалост почнах да гледам от първата част... кво беше това чудо - все едно си в магазин и си избираш китара и я продрънкваш да й чуеш гласеца 4 мин чаках да изсвириш нещо ама не втората част вече звучеше като някаква пиеса ама е някак лишено от емоция - малко като упражнение ми звучи... аз така и неможах да ви разбера класическите музиканти - музиката според мен трябва да е пряко свързана с няква емоция дет се вика като харесваш някоя булка като изсвириш 5 акорда и да разбере че я харесваш - не да си мисли че си настроиваш китарата Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 (Редактирано) Човече, звука е кошмарен и не мога да разбера какво става. С впечатление съм,че нещата са добри и не им липсва емоция и идея, но изобщо не мога да ги изслушам докрай. Премодулира гадно и убива, може би, прекрасното ти звукоизвличане, акцент и всичко върху което си работил с години. Можеш ли да качиш нещо с малко по-добро качество? Тогава с удоволствие ще го изслушам и ще кажа какво мисля Редактирано Юли 8, 2008 от yotzzo Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 за жалост почнах да гледам от първата част... кво беше това чудо - все едно си в магазин и си избираш китара и я продрънкваш да й чуеш гласеца 4 мин чаках да изсвириш нещо ама не втората част вече звучеше като някаква пиеса ама е някак лишено от емоция - малко като упражнение ми звучи... аз така и неможах да ви разбера класическите музиканти - музиката според мен трябва да е пряко свързана с няква емоция дет се вика като харесваш някоя булка като изсвириш 5 акорда и да разбере че я харесваш - не да си мисли че си настроиваш китарата Ми като не можеш да ги разбереш, защо пишеш, да чешеш клавиатурата ли . Сигурно си някой китарен гигант. Постни нещо твое по емоционално така, та да можем всички да му се насладим Свиренето си е супер Само и аз бих се радвал на малко по добър запис Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 .... като изключим наистина лошото качество на аудиото , от това което се чува мисля че нещата са на едно много прилично ниво , друг е въпроса че на мен лично не ми допадат разработки на БГ фолклор щото са ми писнали , но това си е мой проблем дето се вика .. ... слушам много класическа музика и то по специално камерна , и акустичната китарата ми е един от любиите инструменти заради лиричноста и хармонията която носи ако е използвана както трябва .... според мен Васил е на прав път и му желая успех ..... да не говорим каква рядкост е в класическите среди някой да се нагърби и с писане на музика ........ дерзай смело пич ........ а относно писанията на biala ..... няма смисъл да се пиша нищо .... щото ако напиша , ще придам някаква значимост на нещо , което е родено да отплава по каналния ред с другите фекалии към голямото синьо море .... Цитирай
Ивелин Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 (Редактирано) ...неможах да ви разбера класическите музиканти... Мдам...и си личи! Редактирано Юли 8, 2008 от Ивелин Цитирай
CyberGene Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Biala беше толкова категоричен в коментара си, че бях решил изобщо да не слушам парчетата... Голяма грешка! Прекрасна разработка, красива музика, изсвирена с чувство и с техника. Браво, пич! Между другото послушах музика от сайта на Biala и за мен лично това е нещо, на което му липсва емоция, явно всеки с вкуса си. Цитирай
satanas Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 И на мен ми харесва. Не разбирам какво куца като емоция според biala ? Цитирай
Recommended Posts