interman Публикувано Юли 6, 2008 Публикувано Юли 6, 2008 (Редактирано) Ей го на хвърлил съм му око - http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Epiphon...GIT0009617-000R В тоя сайт ми се видяха доста ниски цените, дали е ок всичко? Някой купувал ли е от там? ПС: А и какви са тия хъмбъкъри не пише марка? Редактирано Юли 6, 2008 от interman Цитирай
sasog Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Сега леко ще повторя думите си от предишната ти тема, в която ни се интересуваше от Слаш сигначъра.Ами да тази китара е супер и ще ти върши работа дълго време.Да цените са си наред, това че в китната ни родина са такива надценките не означава че навсякъде са такива, нали?А иначе сайтът си е популярен за това не бери грижа.Ако те кефи китарата:поръчвай и Цитирай
prayer4eto Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Аз не виждам кое му е евтиното - Това, че струва 800 лева или това, че Les Paul-ът e Epiphone-ски ? Цитирай
sasog Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Mи то май вярно не е особено евтино, но погледни във Визиартс за справка как вървят цените на Епифоните : между 820 и 1300 Цитирай
interman Отговорено Юли 6, 2008 Автор Отговорено Юли 6, 2008 Е да де не е чак толкова евтино ама във томан примерно беше 411 евро, а съм виждал и по-скъпо да ги дават. http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Epiphon...-GIT0012055-000 А тази гледам е по-евтина. От къде може да идва това? Цитирай
synchu Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 От ценовата политика - 20-30 евро разлика не е разлика. Няма конспирация - спокойно. Тази китара гледайки характеристиките е тип Мейд ин Чайна сбирщайн. Потърси из E-bay някой от старите Made in Korea, Епи-та - те стават. Elitist серията също ставаше, при това много, но май я спряха от производство преди време, за да не се конкурира с прохождащите тогава евтини Гибсъни. А иначе и тази китара също ще свири - това е сигурно Естествено всичко по-горе е лично мнение и според мен е така Светът обаче може и да се върти по други правила ... Цитирай
Recommended Posts