musicman Публикувано Юли 4, 2008 Публикувано Юли 4, 2008 Ето за всички, които пожелаха нещо записано с Line6 Micro Spider Всички китари са записани от тази въшка но от изхода за слушалки, че беше много късно. По принцип звучи много по-добре на живо. Ако ми остане време през уикенда ще запиша и с микрофон нещо. Цитирай
ceco milanov Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Супер е! Повече ми харесва от Фендърското ми fm15dsp Цитирай
MR_STENCH Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Най-сетне някой да пусне един Spider да чуем.... и аз "събирам мерак" за една такава въшка До колкото може да се чуе по рекламните клипчета с кофти звук... добре обажда за паричките си! В семпъла липсва малко от оцветяването което ще вкара и говорителят, но със сигурност на живо звучи още по-добре! Чакаме записа с микрофона Поздравления за придобивката и успехи ! Цитирай
edgecrusher Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Ето за всички, които пожелаха нещо записано с Line6 Micro Spider Всички китари са записани от тази въшка но от изхода за слушалки, че беше много късно. По принцип звучи много по-добре на живо. Ако ми остане време през уикенда ще запиша и с микрофон нещо. С какъв пресет точно е записано това? Не знам дали е от факта че си "извадил" звука от слушалките, но мисля че може да е много по-добре. Цитирай
bratmito Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Определено трябва да направиш запис през микрофон,защото звучи като дист в хай фи уредба и неможе да се добие представа за звука. Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 ... много добри семпли , браво - дават много ясна представа за начина по който се чува от изхода за запис ..... .... и това което мога да кажа е , че това което се чува няма нищо общо със демотата в сайта на Лайн 6 които са почти еднакви за цялата серия и , което е най важното никъде не е указън начина по който са записвани - което ще рече че ако на базата на демотата си купиш кубе от този тип с идеята да правиш директен запис в компа воден от саунда който си чул в сайта на фирмата , ще останеш доста изненадан от начина по който се чува на практика ..... ..........саунда в този му вид въпреки че минаха доста години , най ми се доближава до начина по който звучеше директно в компа ЗУУМ 505-2 - имах преди 9-10 години такъв процесор - и той така зъскаше като не му се включи спийкър симулацията , въпреки че като се включи 80 % от честотите отиваха по дяволите , но то това е нормално за ЗУУМ-четата ... както вероятно повечето знаем .............. ....... но пък предполагам че това което се чува от колоната на Спайдъра доста повече се доближава до демотата от сайта ........ ........живи и здрави .Цеко Цитирай
musicman Отговорено Юли 6, 2008 Автор Отговорено Юли 6, 2008 Ето и вариант с микрофон. Нов вариант Всичко са стандартни присети на спайдъра и няма нито един ефект допълнително. Ако има някой ентусиаст ще сложа траковете някъде да си играе Траковете с баса и барабаните не са пипани. Цитирай
KingdomX Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 Чистата китара е много ОК, смисъл звучи си, но другата....се едно е някое процесорче зуум.... много му келяф драйва..... Цитирай
Recommended Posts