Vasil Belezhkov Публикувано Юли 2, 2008 Share Публикувано Юли 2, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Юли 2, 2008 Share Отговорено Юли 2, 2008 Много ми хареса, страхотен тон и техника!!! Разкажи малко повече за gear-a който си ползвал, поздравления още веднъж!!! Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Юли 2, 2008 Share Отговорено Юли 2, 2008 И на мен много ми хареса. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Belezhkov Отговорено Юли 2, 2008 Автор Share Отговорено Юли 2, 2008 Много ми хареса, страхотен тон и техника!!!Разкажи малко повече за gear-a който си ползвал, поздравления още веднъж!!! Марио Благодаря! Използвам Squier Stagemaster & Behringer V-AMP 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Юли 2, 2008 Share Отговорено Юли 2, 2008 Прекрасно свирене. Много си готин. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
човек Отговорено Юли 2, 2008 Share Отговорено Юли 2, 2008 Това на гибсън ще звучи ли пак по същия начин? :Д Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Юли 2, 2008 Share Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) 1:1 - бравус , много кефи . Редактирано Юли 2, 2008 от dedomito Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 3, 2008 Share Отговорено Юли 3, 2008 Луда работа!!! Ама как имате нерви да ги учите на 100% тия психарии не знам просто. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юли 3, 2008 Share Отговорено Юли 3, 2008 Не знам дали повредата не е в моя телевизор, не казвам че е лошо, но го изключих по средата. Казвам го, за да не си помисли изпълнителят, след толкова хвалби, че е успял на ниво hit the bull in the eye. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Юли 7, 2008 Share Отговорено Юли 7, 2008 Васко, много готино си свириш даже! Браво! То ако вземем да дегизираме Стив и да го заснемем съм сигурен, че и на него ще му намерим кусури! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юли 7, 2008 Share Отговорено Юли 7, 2008 @TONY - ти един Трупър не можеш да изсвириш, пускаш критика за 10 пъти по-сложна песен изсвирена 5 пъти по-добре. Не мисля, че коментарът ти е удачен и на място. Сори! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юли 9, 2008 Share Отговорено Юли 9, 2008 Готин кавър, много добро си го изпипал. Бай дъ уей теб съм те гледал на един концерт в консервата преди половин година нейде, представиха те като ученик на Цветан Недялков. И там хубава ръченица изсвири. П.С. - имаше едни младежи дето забиха на тоя концерт разни кавъри на Greg Howe и други такива хубости и откровено се разкъртих, та ако знаеш името на бандата и сайтче нещо да им се порадваме, ще съм щастлив да споделиш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Smokejack Отговорено Юли 9, 2008 Share Отговорено Юли 9, 2008 @TONY - ти един Трупър не можеш да изсвириш, пускаш критика за 10 пъти по-сложна песен изсвирена 5 пъти по-добре. Не мисля, че коментарът ти е удачен и на място. Сори! Много добре казано и право в десятката!!!Евала!!! Колкото до кавъра,бравос,екстра е!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Belezhkov Отговорено Юли 9, 2008 Автор Share Отговорено Юли 9, 2008 Готин кавър, много добро си го изпипал. Бай дъ уей теб съм те гледал на един концерт в консервата преди половин година нейде, представиха те като ученик на Цветан Недялков. И там хубава ръченица изсвири. П.С. - имаше едни младежи дето забиха на тоя концерт разни кавъри на Greg Howe и други такива хубости и откровено се разкъртих, та ако знаеш името на бандата и сайтче нещо да им се порадваме, ще съм щастлив да споделиш Благодаря! И ръченицата съм я качил в youtube.com (само че изпълнение от един друг концерт) Подсети ме малко повече за коя банда става въпрос, че на тази продукция бяха доста ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
black_waltz Отговорено Юли 9, 2008 Share Отговорено Юли 9, 2008 Китаристчето беше един къдрокос, дългокос младеж с червена китара. Споменаха че предната година не са излезли да свирят 'щото ректора(или какъвто е оня там) е забравил да ги обяви, че ще свирят и тях ги е досрамяло да се обадят... Свириха последни а ръченицата ти ще я чуя като се прибера, че в бачкането имам известно затруднения с тубата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts