Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Много ми хареса, страхотен тон и техника!!!

Разкажи малко повече за gear-a който си ползвал, поздравления още веднъж!!!

;) Марио ;)

Отговорено
Много ми хареса, страхотен тон и техника!!!

Разкажи малко повече за gear-a който си ползвал, поздравления още веднъж!!!

;) Марио ;)

Благодаря!

Използвам Squier Stagemaster & Behringer V-AMP 2

Отговорено

Не знам дали повредата не е в моя телевизор,

не казвам че е лошо, но го изключих по средата.

Казвам го, за да не си помисли изпълнителят, след толкова хвалби,

че е успял на ниво hit the bull in the eye.

Отговорено

Васко, много готино си свириш даже!

Браво! :rocker:

То ако вземем да дегизираме Стив и да го заснемем съм сигурен, че и на него ще му намерим кусури! :punk_guitar:

Отговорено

@TONY - ти един Трупър не можеш да изсвириш, пускаш критика за 10 пъти по-сложна песен изсвирена 5 пъти по-добре. :rocker:

Не мисля, че коментарът ти е удачен и на място. Сори! :punk_guitar:

Отговорено

Готин кавър, много добро си го изпипал.

Бай дъ уей теб съм те гледал на един концерт в консервата преди половин година нейде, представиха те като ученик на Цветан Недялков. И там хубава ръченица изсвири.

П.С. - имаше едни младежи дето забиха на тоя концерт разни кавъри на Greg Howe и други такива хубости и откровено се разкъртих, та ако знаеш името на бандата и сайтче нещо да им се порадваме, ще съм щастлив да споделиш :punk_guitar:

Отговорено
@TONY - ти един Трупър не можеш да изсвириш, пускаш критика за 10 пъти по-сложна песен изсвирена 5 пъти по-добре. :)

Не мисля, че коментарът ти е удачен и на място. Сори! :)

Много добре казано и право в десятката!!!Евала!!!

Колкото до кавъра,бравос,екстра е!!! :punk_guitar:

Отговорено
Готин кавър, много добро си го изпипал.

Бай дъ уей теб съм те гледал на един концерт в консервата преди половин година нейде, представиха те като ученик на Цветан Недялков. И там хубава ръченица изсвири.

П.С. - имаше едни младежи дето забиха на тоя концерт разни кавъри на Greg Howe и други такива хубости и откровено се разкъртих, та ако знаеш името на бандата и сайтче нещо да им се порадваме, ще съм щастлив да споделиш :thumbs_up:

Благодаря! И ръченицата съм я качил в youtube.com (само че изпълнение от един друг концерт)

Подсети ме малко повече за коя банда става въпрос, че на тази продукция бяха доста ...

Отговорено

Китаристчето беше един къдрокос, дългокос младеж с червена китара. Споменаха че предната година не са излезли да свирят 'щото ректора(или какъвто е оня там) е забравил да ги обяви, че ще свирят и тях ги е досрамяло да се обадят...

Свириха последни

а ръченицата ти ще я чуя като се прибера, че в бачкането имам известно затруднения с тубата.