kolio_k Публикувано Юни 30, 2008 Публикувано Юни 30, 2008 krava-sviri-rock Записа е осъществен с уеб камерата на лаптопа ми в спалнята ми, а причината за него е шапката/ супер култова - остатък от европейското. п.п. Извинявайте за грешките и мазните, но беше първи и последен опит. п.п.2 Да ни е честит рожденният ден на Малмстиин и да живее шреда Цитирай
Ивелин Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Каква крава - то това цял бик-шриг (шред, шрек 3 и т.н.)! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Ха-ха-ха. Голяма шапка - голяма свирня. Тръгвам по магазините за по-голяма шапка, пък да видим... Цитирай
fluti Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Много яко, физиономиите направо ме разплакаха Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 4, 2008 Автор Отговорено Юли 4, 2008 Абсолютно е от нея, ако не е тя свиря като Клептън. Цитирай
Telerig Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Абсолютно е от нея, ако не е тя свиря като Клептън. хахахахах браво Коле заприлича ми на рекламата на БТК със супер Любо дето не може да изсвири два тона половин час ама като пусна ейдиесела и пушек се вдигна - та така и със шапката на Кока кола Цитирай
guitarfromhell Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Муууууууууууууу .... хахах страшен си :) ... мноу добри физиономии докато свиреше . Бравос :) определено много якооо ^.^ Цитирай
Додо Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Dude... беше велико. Междудругото, верно ли свириш така заради шапката И АЗ ИСКАМ ТАКАВА! Много добре забиваш. Респект. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 И кво някъде пишеше че не си свириш много бързо заради лявата ръка цитирам по спомени. Тука гледам бая бавно забиваш .......)) Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 17, 2008 Автор Отговорено Юли 17, 2008 Колеги, радвам се че ви харесва шапката свиренето физиономиите и тн и много ви благодаря за коментарите . @metalhammer, не помня точно какво съм писал, но наистина лявата ми ръка не е особено бърза и като съм се сравнявал с разни маниаци от Ютюб съм доста назад в шред постиженията. Но от друга страна , наистина никога не съм имал за цел да постигам някаква особена бързина като самоцел, доколкото я имам си е дошла с времето покрай другото. Винаги съм се стремял повече да наблягам на прецизността, синхрона и звукоизвличането. И там имам още много да работя Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Кравата кърти мивки, теракот и всякакъв друг фаянс Цитирай
bony Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 Испростях тая вечер ,и се сетих за дъртата ямаха и реших да се включа в тая тема,извинавам се ако съм подразнил някой но просто нямаше какво да правя Ето моята поредна глупост п.п. Извинявайте за грешките и мазните, но беше първи и последен опит. п.п.2 Да ни е честит рожденният ден на Малмстиин и да живее шреда И аз така Цитирай
Recommended Posts