musicman Публикувано Юни 27, 2008 Публикувано Юни 27, 2008 Вчера се записах докато експериментирах с новия ми Вариакс... така докато чакам мача да почне В началото свиря без никакви ефекти само сменям типа на китарата. Първо е Класическа, после средно положение класическа - фламенко и накрая фламенко. След това следват фабричните присети на китарата (ревърб, компресор и мик плейсмънт). Не съм ползвал никакви външни ефекти. Така като го слушам днес ми е ниско нивото и се сещам, че при целия запис волиум-а на китарата е на средата. За свиренето - толкова си мога Line 6 VARIAX 300 Nylon Sample Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 Супер звук има! Като за моделлинг! Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 Може би с малко повече ниски, с по - малко компресор ли, знам ли ще стане по - автентично като класическа китара. Но е много добър и този звук, специфичен Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 27, 2008 Отговорено Юни 27, 2008 musicman,хайде да ги сборим! Variax acoustic samples 3 кратки семпълчета от моя вариакс. Симулациите са на Гибсън и Мартин с метални струни. Цитирай
musicman Отговорено Юни 27, 2008 Автор Отговорено Юни 27, 2008 ^ това Variax 700 Accoustic ли е ? Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 не, това е стария ми Variax 500, solid body с пиезо под бриджа. П.п. свиренето в линка по-горе е абсолютно безмислено дрънкане не съм се опитвал да свиря нищо, просто проба на звука. Цитирай
musicman Отговорено Юни 28, 2008 Автор Отговорено Юни 28, 2008 Щото аз много съм се зарибил и по 700 акустик та за това питам. Иначе и моята е солидбоди както и 700 акустик. Номера е че на пипане е направена като класическа (пластмасови струни, широк гриф и т.н.) . Само дето тропането по тялото не се получава същото Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 28, 2008 Отговорено Юни 28, 2008 Чакай сега, твоята не е ли това: щото моята е такава: Цитирай
Recommended Posts