chobbi Публикувано Юни 19, 2008 Публикувано Юни 19, 2008 Ето няколко снимки на новият ми бас направен от Цветан Цветанов.Благодарение на Цецо се получи един страхотен инструмент. Тяло и гриф-махагон,топ-zebrano(zebrawood),фингърборд-абанос,бридж-Hipshot,пасивен,адаптер ММ. Цитирай
Басурендер Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Честито пич...изглежда разкошно До сега никога не съм барал фретлес...много ми се иска да опитам.... то малко като цигулка май трябва да се бара?...... Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 ебаси уродливата форма но щом ти харесва с кеф да си свириш, иначе изработката изглежда супер Цитирай
synchu Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Страхотен Браво. Ех....ей това е едно от ценните неща на форума разби'йш ли. Да разберат повече хора за съществуването на такива наистина майстори, които обичат това, което правят и най-важното го правят добре. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 19, 2008 Отговорено Юни 19, 2008 Hmm.... много вкусно ми изглежда баса. Сигурно и обажда добре. Много гот е изработката! Цитирай
Icarus Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Формата наистина е странна, но като се позагледах, взе да ми харесва. Изглежда разкошен, да ти е честит и с кеф да си свириш на него, и браво на майстора! А семпли, нещо?.. Цитирай
Jordan_J Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Оригинално !! Кой е майстора ? Не можах да видя какво пише на главата на китарата ... Честито!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Много як!!! Честит да ти е, Стефане, и да си го ползваш със здраве! Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Честито!!! Много ме кефи баса отзад - прилича ми на отварачка! Пусни някой запис с него... Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 (Редактирано) хммм наистина благодат. С кеф бих го пробвал. Формата е малко шантава, но кефи. Както каза Black Bird - не всичко е фендер. Гот е да се бяга от стереотипните форми и да се мислят нови неща. Поздравления за басчето ПС: Абе как се хваща тоя гриф за тялото ? ПС2: Според мен дървен капак от същото дърво, като тялото щеше да седи доста по-добре отколкото пласмаста. ПС3: И защо е толкова голяма дупката за електрониката, като реално погледанто имаш само 2 пота? Редактирано Юни 20, 2008 от Nikifena Цитирай
chobbi Отговорено Юни 20, 2008 Автор Отговорено Юни 20, 2008 хммм наистина благодат.С кеф бих го пробвал. Формата е малко шантава, но кефи. Както каза Black Bird - не всичко е фендер. Гот е да се бяга от стереотипните форми и да се мислят нови неща. Поздравления за басчето ПС: Абе как се хваща тоя гриф за тялото ? ПС2: Според мен дървен капак от същото дърво, като тялото щеше да седи доста по-добре отколкото пласмаста. ПС3: И защо е толкова голяма дупката за електрониката, като реално погледанто имаш само 2 пота? Няма проблеми за проба! Петата на грифа стига почти до адаптера.Конструкцията е доста интересна.Реално грифът има около 26-28 "позиции",и достъпът до тях е много лесен,и удобен.Имам някаде снимки от процеса на изработка.Вътре в баса има издълбани акустични камери,дупката за електрониката е направена толкова голяма поради същата причина(акустиката),а капакът не е пласмасов,а дървен-просто е боядисан черен. Цитирай
liquid_death Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Трепач е!Да ти е честит! Страхотен е! Цитирай
chlen Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 ......................................................Имам някаде снимки от процеса на изработка.Вътре в баса има издълбани акустични камери,дупката за електрониката е направена толкова голяма поради същата причина(акустиката),а капакът не е пласмасов,а дървен-просто е боядисан черен. Дай да ги видим тези снимки. Ако не са нещо секретни де Цитирай
Recommended Posts