Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ето няколко снимки на новият ми бас направен от Цветан Цветанов.Благодарение на Цецо се получи един страхотен инструмент.

Тяло и гриф-махагон,топ-zebrano(zebrawood),фингърборд-абанос,бридж-Hipshot,пасивен,адаптер ММ.

1975379385.JPG

1145847000.JPG

353615981.JPG

1084980301.JPG

Отговорено

Страхотен :punk_guitar: Браво.

Ех....ей това е едно от ценните неща на форума разби'йш ли. Да разберат повече хора за съществуването на такива наистина майстори, които обичат това, което правят и най-важното го правят добре.

Отговорено

Формата наистина е странна, но като се позагледах, взе да ми харесва. Изглежда разкошен, да ти е честит и с кеф да си свириш на него, и браво на майстора! :wallbash:

А семпли, нещо?.. :recourse:

Отговорено (Редактирано)

хммм наистина благодат.

С кеф бих го пробвал.

Формата е малко шантава, но кефи. Както каза Black Bird - не всичко е фендер. Гот е да се бяга от стереотипните форми и да се мислят нови неща.

Поздравления за басчето :)

ПС: Абе как се хваща тоя гриф за тялото ?

ПС2: Според мен дървен капак от същото дърво, като тялото щеше да седи доста по-добре отколкото пласмаста.

ПС3: И защо е толкова голяма дупката за електрониката, като реално погледанто имаш само 2 пота?

Редактирано от Nikifena
Отговорено
хммм наистина благодат.

С кеф бих го пробвал.

Формата е малко шантава, но кефи. Както каза Black Bird - не всичко е фендер. Гот е да се бяга от стереотипните форми и да се мислят нови неща.

Поздравления за басчето :)

ПС: Абе как се хваща тоя гриф за тялото ?

ПС2: Според мен дървен капак от същото дърво, като тялото щеше да седи доста по-добре отколкото пласмаста.

ПС3: И защо е толкова голяма дупката за електрониката, като реално погледанто имаш само 2 пота?

Няма проблеми за проба!

Петата на грифа стига почти до адаптера.Конструкцията е доста интересна.Реално грифът има около 26-28 "позиции",и достъпът до тях е много лесен,и удобен.Имам някаде снимки от процеса на изработка.Вътре в баса има издълбани акустични камери,дупката за електрониката е направена толкова голяма поради същата причина(акустиката),а капакът не е пласмасов,а дървен-просто е боядисан черен.

Отговорено
......................................................

Имам някаде снимки от процеса на изработка.Вътре в баса има издълбани акустични камери,дупката за електрониката е направена толкова голяма поради същата причина(акустиката),а капакът не е пласмасов,а дървен-просто е боядисан черен.

Дай да ги видим тези снимки. Ако не са нещо секретни де :)