daniel.hristov Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Доста гот изглежда китарката. Евала на майстора и да я сцепиш от свирене. Иначе и аз бих си я оставил постарому ама ... въпрос на вкус (както се вижда и из предишните постове). Поздрави, дидо Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 16, 2008 Отговорено Юни 16, 2008 Чакаме семпли. Чудя се за чии хуй ви трябваше да оспамите толкова брутално темата.... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 Ок ,ок,ще се опитам да врътна нещо довечера .Само не се смейте на свирнята ,щото не мога да свиря още. Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 (Редактирано) то май всички тука са така... едит: сме така Редактирано Юни 17, 2008 от Overdrive Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 Е!Някой сте така ,други не сме точно така,...по-зле сме. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 семпъл Ми тва е .....или поне за 5 минути толкоз.Абсолютна импровизация . И не ме викайте на бис. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 17, 2008 Автор Отговорено Юни 17, 2008 Не убивайте музиканта ,той толкова може. Цитирай
daniel.hristov Отговорено Юни 17, 2008 Отговорено Юни 17, 2008 иии много свински е звукнала китарката!!! Изглежда все пак е успешна промяната Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 семпъл Ми тва е .....или поне за 5 минути толкоз.Абсолютна импровизация . И не ме викайте на бис. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юни 18, 2008 Отговорено Юни 18, 2008 Как е записано това ? Иначе китарката е готина Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 Е стига скромност ... Скромността е за тези ,които нямат други качства, а аз ги имам в изобилие,но повярвай ми ,скромността не е една от тях. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 18, 2008 Автор Отговорено Юни 18, 2008 Как е записано това ? Иначе китарката е готина Китара(ТЕЛЕ)-кабел-амп(МАРШАЛ JCM2000-TSL-100)-микрофон(зенхайзер)-зв.карта. Цитирай
Karavadjo Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 Здравейте на всички.Аз с интерес следях тази тема защото познавам човека който я започна. От самото начало и аз бях против да се променя цялоста на този Telekaster като се сменят адаптерите и а и предназначението и от стандартния и звук да стане за метал музика.Мислех че е ценна така повече от колкото сега след промяната но се оказа че съм грешал.Аз лично имах удоволствието да държа тази китара в рацете си а и да свиря с нея.Какво да ви кажа оказа се че китарата сама по себеси не бе толкова ценна защото е събрана от два различни инструмента които наистина бяха хубави.Но нямаха онази ценност като един ориинален инструмент. А сега след промяната наистина е станала уникална.Страшно много удобен гриф ,пефектен саунд подходящ за няколко стила музика а за визията какво да кажа.Всички виждате че е станала перфектна.Моето лично мнение е какъв е смисъла да я беше запазил с предишната и визея и я закачи на стената и не свири на нея.Един инструмент е за това да се свири на него а не да си го гледаш като някоя антика.А по този начин направо е възроден на ново и може да се използва пак за това за което е бил създаден.Наистина е станал уникален инструмент и майсторът който я е направил да изглежда а и да звучи така наистина си разбира от работата. Успех на такива начинания и за напред...... Поздрави от мен Karadadlo................ Цитирай
Recommended Posts