chris_barnes Публикувано Юни 14, 2008 Публикувано Юни 14, 2008 сигурно не откривам топлата вода, може и да има такава тема вече, но поне аз не съм виждал... говоря за ето това - направо ме разби Цитирай
Mladen Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Хахах.... Т'ва второто клипче е мн. палаво А иначе наистина практично..., Сега чакаме да измислят Амп във Вибратор Цитирай
savov Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 И аз за пръв път го виждам....Бива си го! ...само незнам по магазините ли да си го търсим или по бирариите...!?! Ха-ха! Цитирай
voodoochild Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 само чакам NAUDIO да го искарат като продукт Цитирай
Striker_II Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 аз пък ще се пробвам да си го направя Цитирай
RichieSambora Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 voodoochild написа: само чакам NAUDIO да го искарат като продукт И аз така Цитирай
Додо Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 ^ Ще е ебахти якото, амп в тенекия от загорка . А колко ли ще струва? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 25, 2008 Отговорено Юли 25, 2008 Един френд си направи, ама още се мотка със снимковия материал и семплите. Другата седмица като сглобя новия кабинет ще го агитирам да тестваме и да пуснем инфо! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 звучи ми като онез ампчета по 1 ват дето като ги усилиш на 3 часа и почват да припръцкват. Но като за място където няма усилвател и има 2-3-4 слушатели е добро ! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Додо написа: ^ Ще е ебахти якото, амп в тенекия от загорка . А колко ли ще струва? Като гледам 100 тина лева ще стигнат. Като за Къстъм дизайнерско решение със собствено захранване, а не с батерия, мисля че може да се спретне. Разбира се, не като на филмчето в насипно състояние, а в завършен вид. Само дето консервата трябва да е по-големшка, за да има бас!!! Добре е да чуем и мнението на другите специалисти , пък може наистина и да се направят повечко бройки, ако има желаещи. За отбрани клиенти даже с автограф на майстора ! Цитирай
bai-goku Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Адски не обичам малките кегове, но уви веднага ми хрумна като идея. Диаметъра им е около 16", А на гърлото около 14", което е някак добре дошло за по-голямо говорителче /50 литра е кега и само ламарината струва нещо/. Естествено се губи далаверата от "амп в кутийка", но пък е по-дизайнерско решение. Като се замисля, имаше и едни 9 литрови мини-кегчета, дето вървяха към 18 лева. Имаше каменица, загорка, ариана и болярка, може и повече Цитирай
Recommended Posts