chris_barnes Публикувано Юни 14, 2008 Публикувано Юни 14, 2008 сигурно не откривам топлата вода, може и да има такава тема вече, но поне аз не съм виждал... говоря за ето това - направо ме разби Цитирай
Mladen Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 Хахах.... Т'ва второто клипче е мн. палаво А иначе наистина практично..., Сега чакаме да измислят Амп във Вибратор Цитирай
savov Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 И аз за пръв път го виждам....Бива си го! ...само незнам по магазините ли да си го търсим или по бирариите...!?! Ха-ха! Цитирай
voodoochild Отговорено Юни 14, 2008 Отговорено Юни 14, 2008 само чакам NAUDIO да го искарат като продукт Цитирай
Striker_II Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 аз пък ще се пробвам да си го направя Цитирай
RichieSambora Отговорено Юни 15, 2008 Отговорено Юни 15, 2008 само чакам NAUDIO да го искарат като продукт И аз така Цитирай
Додо Отговорено Юли 24, 2008 Отговорено Юли 24, 2008 ^ Ще е ебахти якото, амп в тенекия от загорка . А колко ли ще струва? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 25, 2008 Отговорено Юли 25, 2008 Един френд си направи, ама още се мотка със снимковия материал и семплите. Другата седмица като сглобя новия кабинет ще го агитирам да тестваме и да пуснем инфо! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 звучи ми като онез ампчета по 1 ват дето като ги усилиш на 3 часа и почват да припръцкват. Но като за място където няма усилвател и има 2-3-4 слушатели е добро ! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 ^ Ще е ебахти якото, амп в тенекия от загорка . А колко ли ще струва? Като гледам 100 тина лева ще стигнат. Като за Къстъм дизайнерско решение със собствено захранване, а не с батерия, мисля че може да се спретне. Разбира се, не като на филмчето в насипно състояние, а в завършен вид. Само дето консервата трябва да е по-големшка, за да има бас!!! Добре е да чуем и мнението на другите специалисти , пък може наистина и да се направят повечко бройки, ако има желаещи. За отбрани клиенти даже с автограф на майстора ! Цитирай
bai-goku Отговорено Юли 29, 2008 Отговорено Юли 29, 2008 Адски не обичам малките кегове, но уви веднага ми хрумна като идея. Диаметъра им е около 16", А на гърлото около 14", което е някак добре дошло за по-голямо говорителче /50 литра е кега и само ламарината струва нещо/. Естествено се губи далаверата от "амп в кутийка", но пък е по-дизайнерско решение. Като се замисля, имаше и едни 9 литрови мини-кегчета, дето вървяха към 18 лева. Имаше каменица, загорка, ариана и болярка, може и повече Цитирай
Recommended Posts