The Doctor Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 А какво ще кажете за Robert Fripp и Adrian Belew от King Crimson? Някой с впечатления? Цитирай
mashina Отговорено Март 28, 2006 Отговорено Март 28, 2006 ромео,сатриани,петру4и,вай,шулдинър,морс,бренд алман,фридман- има и други ама тва са ми наи любимите Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 А какво ще кажете за Robert Fripp и Adrian Belew от King Crimson? Някой с впечатления? Луди по цялата глава,особено Фрип - абсолютен професор! Цитирай
vanhoutei Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 абе хора к'ви са тия китаристи дето ми ги пишете.Има един китарист в света и той се казва Paco De Lucia Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 абе хора к'ви са тия китаристи дето ми ги пишете.Има един китарист в света и той се казва Paco De Lucia Кротко,драги,темата е "ЛЮБИМИ китаристи"... И недей чисто новичък, на две мнения, да се нахвърляш така... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 4, 2006 Отговорено Април 4, 2006 А какво ще кажете за Robert Fripp и Adrian Belew от King Crimson? Някой с впечатления? Луди по цялата глава,особено Фрип - абсолютен професор! Някой ако подонесе на форумната среща малко Кинг Кримсън, ще има моите жарки бла-благодарности. Цитирай
vanhoutei Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 е ,явно тук си падате повече по жиците,нямам нищо на против ,аз също уважавам Вай Сатриани и другите мозъци.Но просто малко повече се кефя на фламенкото и затова Paco De Lucia ми е фаворит. Цитирай
roadrunner Отговорено Април 5, 2006 Отговорено Април 5, 2006 пантера руЛЛЛЛЗ и естествено даимбег.тои е наи големия Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 е ,явно тук си падате повече по жиците,нямам нищо на против ,аз също уважавам Вай Сатриани и другите мозъци.Но просто малко повече се кефя на фламенкото и затова Paco De Lucia ми е фаворит. Какво ще кажеш тогава за Висенте Амиго? Цитирай
ALBIREO Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 Аз Аз Аз и последен, но не на последно място - Аз. Наистина съм си любим китарист. Даже си имам автограф Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2006 Отговорено Април 7, 2006 Чакам отговор от Демирев и ще ви пусна неговите записи които имам Ко стана, няма ли да качиш нещо на тоя фен, че ме зариби доста да го чуя... Цитирай
Darkofusa Отговорено Април 10, 2006 Отговорено Април 10, 2006 Видях само на едно място да се споменава името на един невероятно добър китарист който свири в една германска група която се казва Rage а китариста е Victor Smolski.Този тип е просто невероятен.Той е от семейство на музиканти и ако не се лъжа баща му е главен диригент на Беларуската филхармония.За справки всеки може да чуе последните три албума на Rage - "Welcome to the other side","Unity","Soundchaser".Rage А колкото до Другите ми любимци сред тях са Kai Hansen - Gamma Ray, Jon Schaffer - Iced Earth, Andre Olbrich - Blind Guardian, Sascha Gerstner - Helloween също един млад добър китарист.А ето и един ненадминат блусар - Kenny Wayne Shepherd. Цитирай
Stranen Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 Jimi Hendrix,E Clapton,Jimi Page,Yngwie Malmsteen,John Mc Laughlin,Joe Pas,Paco De Lucia,Joe Satriani,John Petrucci,Steve Vai,Head-Korn(ex),Иван Ле4ев,Цветан Недялков и др. Цитирай
Recommended Posts