backinbizzness Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Sir David Gilmour Steve Vai Kirk Hammett JS Slash Цитирай
jororock Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Paul Gilbert , Tony Mcalpine , Rusty Cooly, Michael Angelo Batio , Steve Vai и разбира се Richie Blackmore n Eddie Van Halen Цитирай
kolio_k Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Определено, аз съм си най любимия китарист. То май всички сме така. Цитирай
MrDeath Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Аааа ц! Аз себе си не мога да се трая. Мойте сегашни са Ингви, Крис Бродърик, Яни Лиматайнен, Стойо Попов и Диката. И други има, ама тея най ме кефят. Днеска...утре...ше видим. Цитирай
noflip Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 (Редактирано) Определено, аз съм си най любимия китарист. То май всички сме така. хахаха позирал ли си с китарата пред огледалото?... щото аз съм Редактирано Април 20, 2010 от noflip Цитирай
cefa_leprosy Отговорено Април 21, 2010 Отговорено Април 21, 2010 наи якия е джеймс мърфи....и естестевенно шейн ембъри....които знае кои е тои ....знае какво говоря! Цитирай
sith_of_darkness Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 John Frusciante Chuck Schuldiner Cliff Burton Dimebag Darrell Buckethead Jack Black Todd Huth Цитирай
The_tormentor Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Alex Skolnick Eric Peterson James Hetfield Kirk Hammet Kerry King Zakk Wylde Steave Vai and many others Цитирай
Драго Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 (Редактирано) Определено, аз съм си най любимия китарист. То май всички сме така. хахаха позирал ли си с китарата пред огледалото?... щото аз съм Какво говорите бе хора, ами аз така станах китарист, скивах че ми отива и айде. И не се смейте, защото е така, стойката е важна останалото е дробчета пп: иначе Richard Kruspe - нафинк сола, семпло, простичко и разбираемо Редактирано Юни 12, 2010 от Драго Цитирай
ManowarrioR Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 (Редактирано) Алекси Лайохо , Стийв Вай , Игви Малмстийн , Карл Логан и аз естествено П.С. Последното беше бъзик . Редактирано Юни 12, 2010 от ManowarrioR Цитирай
Yo The Real Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Лайохо :lol: NOEL GALLAGHER!! Нито е супер шредър, нито има невероятна дясна ръка, но просто няма слаба композиция, всичките ми влизат в сърцето! Oasis! Цитирай
jiro Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Пол Джилбърт, Майкъл Ромео, Ингви Малмстийн, Майкъл Лий Фиркинс, Джо Сатриани,Виктор Смолский Джон Петручи и мн. др... Поздрави Жиро Цитирай
ManowarrioR Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Лайхо имах предвид , грешката е станала от бързото ми писане . Цитирай
Recommended Posts