AlexiLaiho Отговорено Юни 29, 2008 Отговорено Юни 29, 2008 Моя безспорен фаворит е Alexi Laiho от Children of Bodom, просто невероятно свирене, присъствие на сцената... страхотно въздействие.Страшни сола,просто за мен е виртуоз. Естествено имам и други любимци като Jeff Hanneman и Kerry King от Slayer, Kirk Hammett от Metallica и др. Цитирай
interman Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 (Редактирано) Hendrix, Slash, Blackmore, Angus Young, Page, Gilmour няма смисъл да казвам защо Редактирано Юли 1, 2008 от interman Цитирай
novocaine Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 Richie Sambora,Slash,Yngwie Malmsteen - тези са в челната ми тройка Цитирай
GuitarHero Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 Кърк Хамет , Ингви Малмстиин , Слаш !!! Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 напоследък сред любимците ми се намърда и Andy James, на пръв поглед изглежда ала-безмозъчен шредър, но всъщност изобщо не е така. Който си направи труда да намери негови парчета ще го разбере. Цитирай
vandenplas Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 Paul Gilbert, Greg Howe, Vinnie Moore, John Petrucci ... Цитирай
Behringer210 Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 Любимият ми китарист е Kerry King (Slayer).Има много добра техника особено на дясната ръка.Който не вярва Цитирай
MrDeath Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 Гледам, че е рефрешната темата та и аз да направя ъпдейт. Крис Бродерик малко хора го знаят, щото Джаг панцер е не много известна, но за сметка на това яка група, обаче сега Крис е новия китарист на МегаДЕЙВ и може да се каже, че чакам нов албум на Мегадет повече и от на Металика. Цитирай
zed-tech Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Alexi Laiho - COB Erno "Empuu" Vuorinen - Nightwish Tony Rombola - Godsmack James "Munky" Shaffer - KoRn Marco "Maus" Biazzi & Cristiano Migliore - Lacuna Coil :bravo: Цитирай
kolo1baby Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 MARK KNOPFLER и SANTANA са номер 1 за мен въпреки че не се доближават по стил аз много ги харесвам всеки е уникален и неповторим. На Марк бях на концерт сега следва Сантана (някои ден) . Пожелавам на всеки да види на жив о слоят лубим китарист. Цитирай
kirschen Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Вероятно такава тема е имало (ужас ако не е), но тъй като не я намерих, а ми е интересно, я пускам пак. Искам да разбера не само какви китаристи харесвате, но и кои от тях са ви повлияли най-вече. Ако може и защо?Ако такава тема е съществувала, то моля модераторите да изстрият настоящата и да извадят старата. Мерсаж. има много добри китаристи, но музиката не е рисуване, което да обясняваш с модерни стилове и да се измъкнеш дори и некадърен да нарисуваш точка. Тези работи за ухото са друга работа и хора, които не могат да чувстват нещата са мъртъвци. един от най-чувствените китаристи на всички времена е Ричи Блякмор. Но в самостоятелно свирене не може да направи внушението, което е в пълен баланс при Дийп Пърпъл, а по-късно и в Рейнбоу. Велик е. Техника може да имат много музиканти, но да не знаят как да подредят нотите, паузите, на какво време да влизат, динамика, стил на свирене, а не безспирен хаос. Цитирай
swords Отговорено Юли 20, 2008 Отговорено Юли 20, 2008 Serj Tankian - найстина може да свири не само на китара, но и на много други инструменти! Цитирай
faflu Отговорено Юли 21, 2008 Отговорено Юли 21, 2008 Joe Satriani, Stevie Ray Vaughan, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen,BB king,Eric Clapton,Buddy Guy, Steve Vai, Ritchie Blackmore, Billy GIbbons,........според мен ти като се кефиш на дадени китаристи,даже и подсъзнателно ти си повлиян в дадено отношение от тях! здравейте, и аз да се включа. Аз се запалих да се уча да свиря на китара заради Ritchie Blackmore и Eric Clapton. Да не забравяме обаче и големич Иван Лечев. Сега като чуя Кай Хансен и Михаел Вайкат се пръскам направо. Цитирай
Recommended Posts