savov Отговорено Май 5, 2008 Отговорено Май 5, 2008 ^Хммм... да, добър е!Бих добавил : има добри изпълнения, но малко дървен ми се вижда... уважавам го като китарист, но ми се струва, че когато свири няма душичка музиката му... Иначе има добра техника! Прав си, но право да ти кажа- и на мен да ми се налага постоянно да свиря всичко...дори и музика дето изобщо не харесвам...сигурно и на мен ще ми е кофти...в смисъл, че понякога свири от душа...явно тогава свири каквото му харесва!?! Цитирай
IcoTheKid Отговорено Май 6, 2008 Отговорено Май 6, 2008 Най - добрия на всички времена - Keith Richards of the Rolling Stones Цитирай
TONY Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Jimy Page, напоследък много го слушам и все повече му се възхищавам. Интересно е, защото от много години слушам Лед Зеп, и винаги ми е харесвал, но самата тендеция да харесвам все повече нещо, толкова познато, ме учудва. Цитирай
Slav Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 (Редактирано) Аз напоследък адски много се зарибих да слушам Майкъл Анджело и Ранди Роудс ... тея пичове са УНИКАЛНИ Определено ги добавям към любимите ми китаристи Много техничен бре, дано и аз да мога да свиря така след години С много свирене, мерак и силна воля ще го постигна - това е формулата на успеха Редактирано Май 7, 2008 от Slav Цитирай
ultramega Отговорено Май 7, 2008 Отговорено Май 7, 2008 Понеже само метал и рок китаристи гледам са споменати напоследък ще вкарам за цвят(не влагам нищо расистко ) George Benson, който много ме кефи мен лично и е невероятен. Lee Ritenour - Също е сред любимите ми Цитирай
ultramega Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 spongebob В тоя ред на мисли ще спомена и този човек И отговарям с друг поздрав: Цитирай
spongebob Отговорено Май 13, 2008 Отговорено Май 13, 2008 Ultramega Мисля,че не съм писал в тази тема,така че ще спонена Scott Henderson,имам и други любимци,но той незаслужено по-рядко се споменава,та....All Blues е моя отговор за ultramega ,а това е изненада Цитирай
Anton Dobrev Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Кърк Хаммет тва е мойа любим китарист Цитирай
circles Отговорено Май 15, 2008 Отговорено Май 15, 2008 Калинчо - http://www.myspace.com/kalinbelchev Цитирай
Black Bird Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Mfw2gwKtthQ...feature=related Цитирай
Kaen Отговорено Май 16, 2008 Отговорено Май 16, 2008 Не свиря от давна,дори съм начинаещ но слушам Алтърнатив и Пънк от малък...Но просто за мен има само едно име което ме накара да заобичам китарата,и това е Бен Муди(Ben Moody). Бивш китарист от Evanescence,беше в доста труден период,препирните между него и вокалистката го накараха да напусне,но за мен той е ма 1во място!Имаше преуспял хит със Анастейша,саундтрак към Fantastic Four - Everything Burns...За мен душата на музиката си остава Акустиката,и този човек,със невероятния си талант и чувство ме накара да заобичам като цяло стила..Но това не пречи да си дера Жицата Цитирай
BatStive Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 ^Хммм... да, добър е!Бих добавил : има добри изпълнения, но малко дървен ми се вижда... уважавам го като китарист, но ми се струва, че когато свири няма душичка музиката му... Иначе има добра техника! Прав си, но право да ти кажа- и на мен да ми се налага постоянно да свиря всичко...дори и музика дето изобщо не харесвам...сигурно и на мен ще ми е кофти...в смисъл, че понякога свири от душа...явно тогава свири каквото му харесва!?! Вероятно си прав... аз го уважавам много този човек (Цецо), въпреки че не го познавам лично и като човек! Време е да издаде собствен солов албум! Мисля, че ще има доста фенове... Цитирай
hangemhigh13 Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 (Редактирано) Gilmour, Jimmy Page, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Mark Knopfler и Richie Blackmore са ясни, обаче Paco De Lucia, Jose Feliciano и сериозна група Bluegrass китаристи минават между редовете. Хич не съм убеден, че и Akkerman видях. Warren Haynes с Derek Trucks слушах тия дни, Doc Watson е много сериозен, Jimmy Driftwood също. Преди малко слушах ено хлапе "T-man" му викат, та то свиреше Red House на Hendrix. На 8. Не знам при такива хора китариста на Рамщайн как успява да се набута в която и да е класация. Редактирано Май 25, 2008 от hangemhigh13 Цитирай
Recommended Posts