Jump to content
Българският форум за музиканти

hangemhigh13

Members
  • Мнения

    34
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от hangemhigh13

  1. hangemhigh13

    Walden Guitars

    В Тейлър бил бил. Иначе аз имам Уолдън - солид топ, май за 220 го зех, и смазва всички акустични, които преслушах в този ценови диапазон (до 300). Много държах на солид топ, а финиша е матов и грифа ми ляга идеално. Бих препоръчал Уолдън на всеки, ма дет викат хората - око да пипне. Говоря само за солид топа, другия не съм го чувал - не видях смисъл при 30-ина лева разлика.
  2. Понеже имах твоя проблем съвсем наскоро - китара Walden d550 Natura. 220 лева, в Динакорд. Солид топ, матов финиш, адски удобен гриф. МАрката е неизвестна, но дизайнера е работил за Taylor и китарата е чудесна. За тия пари пробвах и ибанците, и хонерите и ямахите и фендърите (имах възможност да дам и малко повече) но не си харесах никоя китара повече. Естествено тва съм аз, но ако трябва да ти препоръчам китара в тоя диапазон, тва ще е. Китарата е с метални струни.
  3. Далеч не съм специалист, но мойта китара е Fender CD-60 за 250 от xxxx-а тука, в София. Ходих с един приятел да я избирам, но още първата китара беше чудесна. Една приятелка има същата, тя е на същото ниво като качество - вярна е, с дълбок, ясен тон. Да не говорим как реагират мацките като видят, че пише "Fender" едит: става дума за дървена, уестърн китара за метални струни.
  4. Gilmour, Jimmy Page, Jimi Hendrix, Eric Clapton, Mark Knopfler и Richie Blackmore са ясни, обаче Paco De Lucia, Jose Feliciano и сериозна група Bluegrass китаристи минават между редовете. Хич не съм убеден, че и Akkerman видях. Warren Haynes с Derek Trucks слушах тия дни, Doc Watson е много сериозен, Jimmy Driftwood също. Преди малко слушах ено хлапе "T-man" му викат, та то свиреше Red House на Hendrix. На 8. Не знам при такива хора китариста на Рамщайн как успява да се набута в която и да е класация.
  5. Не е грозна тая, напротив, ма не знаех къде другаде. Не знам колко свири, де. Пича казва, че бил custom-made Jackson Flying V
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.