Black Bird Публикувано Юни 8, 2008 Публикувано Юни 8, 2008 Песен "Torrent" от моя некст албом "Mother Earth" Всичко е Ревалвер МК 3 JSX amp. http://nalbantov.com/Dimi_Torrent.mp3 Наздраве! Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Еиваааааа!!!! Митак, тука имаш много нови вдей, които много кефят. От последното нещо, което съм слушал, сътворено от теб , насам имаш доста прогрес!!! Евала Няма ли да я сложиш цялата да я чуем (може би малко нахално от моя страна) Цитирай
Ивелин Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 (Редактирано) mnogo_kef_Mother_Earth_ReValver_MK_3_JSX_amp.torrent Редактирано Юни 8, 2008 от Ивелин Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 8, 2008 Отговорено Юни 8, 2008 Идейката супер , реализацията нещо ми се струва че е под нивото на предишните Особено барабаните ми е много чудно кой софт са ... Пък и стига с тея софтуери , нещо истинско няма ли да има накрая в записите Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Ами Ibanez-a от Native Instruments ли ще бъде? Ноо яка свирня пак! Цитирай
synchu Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 Бтв... жицата по ритъм китарата към баш най-накрая е много яка, наборе, мно'о Жеф Бек ала - tasty изработка един вид Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 9, 2008 Автор Отговорено Юни 9, 2008 тамън си мислех дали това да го продължа в песента...точно тва най накрая !? Цитирай
synchu Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 'бсолютно ....след брейка на 1:34 ...баш най-накрая ...Давай, давай още Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 На мен пък всичко ми хареса - и идеята и 'изработката'. Даже ако споделиш малко информация за пресета ти в ревалвер хич няма да се разсърдим. Цитирай
Necrophagist Отговорено Юни 9, 2008 Отговорено Юни 9, 2008 кефи да,но незнам на места ми се струва че ползваш авто риф(разбира се може да бъркам) има и едно две арпежчета което ме радва Цитирай
Recommended Posts