IgniteAll Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 Тук жената ме плесна с телефона си на репетиция... Убер кисел и крив поради много причини... Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 3, 2010 Отговорено Февруари 3, 2010 ^^ Май си е оставил барабаните близко до печката една вечер и .... мани мани Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 4, 2010 Отговорено Февруари 4, 2010 Сега ако ми покажеш и Legato-drums... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Намери се пианист да попита за барабаните... Барабанист пита за баса, а китарист говори за телета Баце (Хилбили), ако и около теб се вееха три комплекта цици и задници от типа "О, Котьо-о-оу", допускам, че не "пребозал" щеше да изглеждаш, а изобщо немаше да свириш (а аз свиря по време и на двете снимки) - дисциплината, преди всичко Иначе, барабаните са супер, но на снимката не се вижда и една трета от тях Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 6, 2010 Отговорено Февруари 6, 2010 ^ Как бе, аз съм свирил в банда на барабани - цели 6 месеца! Даже и клубни участия имахме! Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Февруари 16, 2010 Отговорено Февруари 16, 2010 фотография Дон МакМъри Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 На пръв поглед, снимката не е музикантска, но на втори, виждаме дългите ми пръсти (за съжаление, дългата ми коса е прибрана, но тя също е много хубава), а при по-внимателно "слушане", снимката е пример за басист, който си "досвирва" тишината, вече открил подходящ лад за да се включи величествено в двете, независими, джазови солирания Цитирай
fildi Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 (Редактирано) Другото ми амплоа е свиренето на мини-гайда В случая снимката е от миналата година от събора на Гела Редактирано Февруари 17, 2010 от fildi Цитирай
Ивелин Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 (Редактирано) Ей, много яка гайдичка! Свири ли въобще и от къде мога да си закупя такава? Редактирано Февруари 17, 2010 от Ивелин Цитирай
vanboy Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Там долу в тревата-до Марлборото виждам още една...каба гайда май ще да и?! Цитирай
fildi Отговорено Февруари 17, 2010 Отговорено Февруари 17, 2010 Гайдичката издава звук като обикновена детска свирка По принцип и аз никъде не съм виждам освен там, на събора. Продаваха ги някакви хора от Пловдив и така си я взех... А за другата гайда - да, купих я като подарък на една моя дългогодишна приятелка да си я носи в Канада като сувенир от БГ и Гела Цитирай
Recommended Posts