synchu Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Предпоследната снимка: "Тъмни балкански субекти в обичайна обстановка, с обичайното занимание, в обичайни часове. Единственото необичайно е набиващата се на преден план бутилка с минерална вода", помисли си Щирлиц. "Тоя още ли е жив", помислиха си леко нетрезвите субекти... Цитирай
Lee Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 (Редактирано) Да се разпиша и аз...Това е групата, с която проходих. Нахиленото в средата съм аз.(снимката е от преди 2г) Редактирано Септември 19, 2008 от Lee Цитирай
Lee Отговорено Септември 19, 2008 Отговорено Септември 19, 2008 (Редактирано) Мерси, мерси Бонбон в началото за всички,в края на второто турне....няма да кажа какво. Да си уважавате певиците! Ами викам да сложа още 1 снимка..Тук сме на един латвийски кораб (много миризлив беше) и сме на учение рано сутринта. Само аз, барабаниста и басистката се престрашихме да застанем пред обектива Отново аз съм в средата. (снимката е от миналото лято) Редактирано Септември 19, 2008 от Lee Цитирай
zombie Отговорено Септември 20, 2008 Отговорено Септември 20, 2008 От мен, една снимчица, която съвсем случайно намерих в уеб адреса на Разградският вестник Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 Първо от рожденния ден лятоска. На тъзЕ снимка само съфорумци (от ляво на дясно) коуегата Stone Free, коуегата Angermeans, аз съм тоз дет както винаги изглежда уеееко неадекватен, а после е коуегата Circles. Само не разбрах коуегата Stone Free какво иска да обясни... А тук правя шоколадови трюфели. Може да не изглежда естетично, ама пък е вкусно Цитирай
yotzzo Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 ^ Убави, още гиздави Истински музиканти! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 (Редактирано) Това е формацията с която по пиано барове се свири..... ( И с която формация 2 седмици колегата РОКО БГ се подвизаваше и забиваше заради моята контузия ,за което още един път му благодаря! ) П.С. Ицето от форума помогна за Обработването на фона.....Оти инак беше 2 чаршафа намачкани и застъпени.....хванати от 2 микрофонни стойки Редактирано Септември 22, 2008 от Old_Shetarhand Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 От лайвчето с Crematory снощи. Туй най-отпред с микрофона е нашата прелестна вокалистка - Кирчо, зад него е Владо, а унуи в дето е уеко в уево съм аз Цитирай
Topsun Отговорено Септември 28, 2008 Отговорено Септември 28, 2008 (Редактирано) Снимките са от промоцията на клипа и са направени от Нина Николова. Редактирано Септември 28, 2008 от Topsun Цитирай
Babyface Bob Отговорено Септември 29, 2008 Отговорено Септември 29, 2008 Хайде и аз - една прилично сполучлива снимка от рок концерта в дома за сираци в село Доганово : В дясно красивата ни вокалистка Сибила, в ляво - моята скромна персона. Цитирай
bulby Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Ето една снимка от преди няколко седмици: Тука сме с колегата circles (с качулката) на гости на Гурко от Z-rock в предаването Гараж. Говорим простотии и сриваме рейтинга на радиото Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Само като ви гледам и... аз не бих ви пуснал даже в сградата на радиото. А Кръгов защо е с качулка, да не им тече покрива Цитирай
bulby Отговорено Септември 30, 2008 Отговорено Септември 30, 2008 Да прикрие нацистките символи, татуирани по врата му. Цитирай
zombie Отговорено Октомври 6, 2008 Отговорено Октомври 6, 2008 (Редактирано) Айде една снимчица и от мен... празнувахме рд-то ми Това сме аз и басиста ни (който е по-добър китарист от мен ) Oще една ... и така.. нашите музикални котки хехе Редактирано Октомври 6, 2008 от zombie Цитирай
Recommended Posts