gpav Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 (Редактирано) 0.47 като се лигавя на класическата Stagg мисля че бяха просто толкова тънки други марки не се намираха. Май ще почвам и сам да си режа тънки . Иначе за всичко друго 0.88 Редактирано Май 9, 2008 от TheWhiteGhost Цитирай
9teen8t9 Отговорено Май 9, 2008 Отговорено Май 9, 2008 перцето ми е най обикновенно. на негоняма нито надписи нито марка нито пише колко е дебело. все още се уча и съм начинаещ и не ми трябва за сега луксозно перце Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 (Редактирано) Jim Dunlop 2mm Little Stubby - уникални перца, от почти година вече не мога да свиря с други. Първоначално върховете им са прекалено остри, но след 2-3 свирни стават идеални Едит: Забравих да кажа - 11-52 в Ре Редактирано Май 10, 2008 от SomeoneElse Цитирай
Feuermeister Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Свикнал съм да свиря с най-различни, но предпочитам по-тънките .. Иначе аз имам абсолютно същото перце като на SomeoneElse само, че мойто е 3мм Цитирай
Guest Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 (Редактирано) Dunlop Jazz III , XL Релефен е надписа, иначе перцето не знам колко е дебело, над 1мм е. Редактирано Май 10, 2008 от _-BlackDragon-_ Цитирай
sasog Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Лелелелеле хора прощавайте за тъпия въпрос ама откъде мога да си намеря Little Stubbyto или Dunlop Tortex.Пак се извинявам за глупавия въпрос Цитирай
AirWalker Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Обичам ги дебели... хахахах Dunlop 1.14 за пауър кордс и 0.7 за акорди Цитирай
7thString Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Най-твърдите- дебелината не ме интересува толкова, но логично е най-дебелото да е най-твърдо. Сега свиря с едни Дънлоп 1.5мм Но най-вече държа да са заострени от пред- адски се дразня когато се изшлайфат и нямат "острие". Колкото до твърдостта- обичам да усещам кога перото минава по струната, а не да ми пляка там някаква мека пластмаса =) Цитирай
Feuermeister Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 (Редактирано) А преди с камъчета също съм свирил.. бях се изнервил на мойто си перце, щото много се огъваше (Сега си имам много по хубави де ) Редактирано Май 10, 2008 от Feuermeister Цитирай
N.S.S. Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 За дебелина не мога да кажа със сигурност, под 1мм е, но е от метал: Цитирай
MiroLambov Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Jim Dunlop 2mm Little Stubby - уникални перца, от почти година вече не мога да свиря с други. Първоначално върховете им са прекалено остри, но след 2-3 свирни стават идеални Едит: Забравих да кажа - 11-52 в Ре Преди време свирих с такова на акустичната (с метални струни) , ама отакто го изгубих свиря само с пръсти...Иначе перцата наистина са много удобни Цитирай
savov Отговорено Май 10, 2008 Отговорено Май 10, 2008 Аз свиря повече с ноктите на пръстите си. Може би защото така съм свикнал, или пък повече ми се налага да свиря на акустична китара. Както и да е... Обаче като ми потрябва перо- взимам каквото ми попадне...без да гледам марки и дебелина... Явно защото е нямало кой да ме светне за видовете и значението на перото. Не че не съм виждал най-различни! За това ако има друго , освен това да гледам да ми е удобно едно перо, ...нещо, което да речем като критерий за избор според китарата или др... Нещо което трябва да знам като си взимам перо - ще съм ви благодарен да го споделите! Благодаря предварително! Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Май 11, 2008 Отговорено Май 11, 2008 Виждал съм по записи на концерти на много групи перца с тънък връх, поставено в значително по-дебела пластмасова част подобно на държач. Може би и вие сте ги виждали набучени на стойката за микрофона по концертите на Металика, Мегадет и др. Досега съм ги забелязвал само на записите от представленията, но нито на снимка или на живо. Продават ли се такива неща и къде могат да се купят/поръчат. В Бургас не съм срещал подобни джунджурии. Цитирай
N.S.S. Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 Лзбопитно ми е нормално ли е, алуминиево перо, да го изхабявам за 1 седмица? Цитирай
cain Отговорено Май 12, 2008 Отговорено Май 12, 2008 ^ къде се продават алуминиеви ?! не съм засичал 1мм и на горе Цитирай
Recommended Posts