yellow nEuphoria Отговорено Юни 24, 2010 Отговорено Юни 24, 2010 JOE LYNN TURNER - BACK IN BLACK Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 (Редактирано) Айде малко лирика : Любе - По високий траве Нямам БДС клавиатура да го изпиша как си трябва, но все пак е важно .... .... абе не е важно, какво е важно. Нека музиката бъде с Вас! айде да добавим и Любе - Комбат Редактирано Юни 25, 2010 от gtotev Цитирай
Strungout Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 (Редактирано) за Chimp Spanner - yes, sir! Редактирано Юни 25, 2010 от Strungout Цитирай
Strungout Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 глътка атмосферичен брейк кор The Hopeless Pursuit Of Remission Цитирай
Георги Тотев Отговорено Юни 25, 2010 Отговорено Юни 25, 2010 Хайде да не почвам с , да продължа с , и да приключа с Цитирай
Такинса Отговорено Юли 1, 2010 Отговорено Юли 1, 2010 НЕ знам, но искам да поздравя всички с една много хубава БГ песен : http://vbox7.com/play:1eba03b6 Цитирай
noflip Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 аз пък си продължавам с моя.. "спам" ебатия якия риф, заклевам се Цитирай
kolega Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 (Редактирано) In Flames - Gyroscope Успех на Джеспър в борбата му с алкохола, дано скоро го пребори - липсват ми тея терци, мамка му Редактирано Юли 3, 2010 от kolega Цитирай
Yo The Real Отговорено Юли 3, 2010 Отговорено Юли 3, 2010 Слушайте към края когато Джеймс викне YEAH какво става... и натам... и преди това... + Хетфийлд : "Това беше най-страхотния ни концерт за цялата кариера... или поне за последните 3 десетилетия.". Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 (Редактирано) Новият албум на една местна банда: Red2Red, че свиря с тях тия дни Иначе юли ми започна с , и Редактирано Юли 4, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
IsoMorPhiC Отговорено Юли 4, 2010 Отговорено Юли 4, 2010 Type O Negative - Chirstian Woman R.I.P. Peter Steele Цитирай
docc Отговорено Юли 5, 2010 Отговорено Юли 5, 2010 Asım Can Gündüz http://www.youtube.com/watch?v=qX7TPlMZcgs...feature=related Цитирай
fusion Отговорено Юли 6, 2010 Отговорено Юли 6, 2010 (Редактирано) Haken - Eternal Rain Тази банда е "откритието ми за миналия месец" Кажи-речи всеки месец откривам нова (често е нова единствено за мен, иначе действаща отдавна) банда, която ме впечатлява много силно. Тези момчета определено са едно от най-силните неща, които съм слушал наскоро. Парчето е от дебютния им албум (тази година). Целият албум си заслужава многократното и задълбочено слушане - чисто музикално е невероятен! Комбинацията е страшно цветна - джаз, прогресив, класически рок... изобилие на нюанси - от вокалните техники (включително и на няколко места "дерящи" вокали) през китарните такива (заигравки с тремолото а-ла български фолклорни украшения например, точно до тежки пауър акорди или високочестотно шредене с wah-wah) чак до дребни заигравки с ритъм секцията (електронни елементи, базирани на падаща капка, държащи ритъм в неравноделни размери, звуци от мокър пръст по ръба на винена чаша и пр.) Концепцията също не е за пропускане, много оригинално е разказана. Рибар намира русалка, която търси свободата и решава да я използва за печалба, но се влюбва в нея. Тя също и разбира се - слънцето в един момент я изпарява... но така не е никак интересно. Препоръчвам го на всички, които търсят нещо, отнемащо страшно много време за слушане, нещо ново, с модерен и на моменти експериментален звук и в същото време многослойно построен - могат да бъдат открити елементи от теорията на класическия джаз, следвани от мелодични, мажорни и изчистени, бързи и енергични солови пасажи в стил чист класически рок. Препратките са страшно много - повтарям се сигурно за хиляден път с джаза, през Dream Theater, Pink Floyd, Toto, Asia дори до някои дет метъл банди ("грухтящите" вокали на Aquarium много напомнят вокалите на Opeth). Заслужава си, мен лично много ме зарадва Редактирано Юли 6, 2010 от fusion Цитирай
Recommended Posts