XeRo Публикувано Април 14, 2008 Публикувано Април 14, 2008 (Редактирано) Моля изкажете си мнението савсем сериозно, особенно за тези 2-те песни на Дате жадувам и По първи петли. Отбелязвам, че това са Демо записи XeRo - По първи петли XeRo - Да те жадувам XeRo - Синева (с 2 беквокала, като изключим началото, където не пея аз, весело Демо стана) Редактирано Април 14, 2008 от XeRo Цитирай
noti4ka Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 Имаш много приятен тембър,интонираш вярно и като цяло ми хареса демото. Съветите ми: -По първи петли:според мен трябва да обърнеш внимание на фразирането.На края на фразите накъсваш линията на мелодията,не е грешно но става по-трудно за слушане.(мое мнение) -Да те жадувам:трябва да работиш много за фалцета.Този преход глас-фалцет не е станал никак добре,но това се оправя.Например за да не е толкова очевидно,че ти е трудно на това място и трябва да минеш на фалцет-опитай да обърнеш на фалцет по-отрано.И дишането също играе голяма роля в звукоизвличането като цяло.Трябва да имаш постоянна опора,която идва от диафрагмата.С повече упражнения ще се получат нещата Това е от мен-УСПЕХ! Цитирай
XeRo Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Мерси много ! За фразирането си много права, така и не разбрах, защо го направих по този начин, на предното демо с цензурирания текст не беше така накъсано, явно яко умора За сигнал найстина си права, ще пробвам да влезна по-рано да вида какво ще се получи и дали ще прозвучи, както трябва. Отново много ти благодаря, че фестивал ме чака с тези песни след 1 месец и ще се радвам да се изгладят нещата Цитирай
noti4ka Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 яко бачкане му е майката и няма начин да не стане Има една мисъл дето много ме радва:"Ако не е трудно-няма да е благо после..",което си е самата истина,така че-стискам палци за конкурса! Да кажеш после как е минало Поздрави:Лили Цитирай
XeRo Отговорено Април 14, 2008 Автор Отговорено Април 14, 2008 Благодаря ти пак, ще видим какво ще се постигне Ще пиша после какво е постижението или какво не е Цитирай
Polyphone Отговорено Април 14, 2008 Отговорено Април 14, 2008 (Редактирано) Моля изкажете си мнението савсем сериозно, особенно за тези 2-те песни на Дате жадувам и По първи петли. Отбелязвам, че това са Демо записи XeRo - По първи петли XeRo - Да те жадувам XeRo - Синева (с 2 беквокала, като изключим началото, където не пея аз, весело Демо стана) Звучиш добре, имаш много добри гласови данни. Но ми се струва, че пееш прекалено експресивно и някак би могло по-стегнато или по-сдържано да изговаряш думите...И другото нещо - малко повече опора за високите тонове, че някои от тях са леко нисички. Дерзай! Редактирано Април 14, 2008 от Polyphone Цитирай
CorvusCorax Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 Човече, в пъти по-добър си от преди време! Браво, браво! Задобряваш прогресивно! Проблемите по песните са предимно от ония, текущите, дето се изглаждат с малко повече репетиране и себеслушане. Бих те посъветвал само малко повечко разнообразие по отношение на динамиката на пеене да внесеш - така хем ще ти се получи по-яко момента с фалцета в "Да те жадувам", хем ще звучиш по-интересно. Чувам, че си оправил и вибратото и пак ми иде да ти кажа браво! Цитирай
Чаената Ян Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 И аз съм на мнение, че имаш хубав тембър. Относно самите изпълнения, ще чуя по-късно по-внимателно и ще ти напиша скромно мнение. Цитирай
Caruso Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Пич ти не чуваш ли че да те жадувам е с един тон отгоре. Това като за начало. Имаж много думи които са неразбираеми и в мелодията имаш много неточности. На кулуминацията на песента не може да се пее на фалцет-не става. В общи линии ако с това парче ще се явяваш някаде имаш много работа като за начало си намери нов сингбек поне да е в оригиналната тоналност. ако с нещо мога да помогна може да пишеш на icq или skype! Успех!!! Редактирано Април 15, 2008 от Caruso Цитирай
XeRo Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 Човече, в пъти по-добър си от преди време! Браво, браво! Задобряваш прогресивно! Проблемите по песните са предимно от ония, текущите, дето се изглаждат с малко повече репетиране и себеслушане. Бих те посъветвал само малко повечко разнообразие по отношение на динамиката на пеене да внесеш - така хем ще ти се получи по-яко момента с фалцета в "Да те жадувам", хем ще звучиш по-интересно. Чувам, че си оправил и вибратото и пак ми иде да ти кажа браво! Пич ти не чуваш ли че да те жадувам е с един тон отгоре.Това като за начало. Имаж много думи които са неразбираеми и в мелодията имаш много неточности. На кулуминацията на песента не може да се пее на фалцет-не става. В общи линии ако с това парче ще се явяваш някаде имаш много работа като за начало си намери нов сингбек поне да е в оригиналната тоналност. ако с нещо мога да помогна може да пишеш на icq или skype! Успех!!! Прав си найстина, че е с 1 тон по висока, сега чух инструментала, странното е че не съм го забелязал досега да се надяваме, че ще излезе по-добре така. За разбирането е така, понеже немога да пея на Български, като хората Corvus мерси много, със всеки изминал месец гледам да отпускам гърлото, колкото се може повече, има и още да отпускам, само още време му трябва Цитирай
XeRo Отговорено Май 24, 2008 Автор Отговорено Май 24, 2008 2-ро място със групата!!! Фестивала мина страшно добре, даже надмина очакванията ми. В последствие на всичко, благодаря на всички за подкрепата и съветите, доста ми помогнаха най вече за Да те жадувам, всичко беше изпято, както трябва Интересното е обаче защо не ме допуснаха до гала концерта и не ми дадоха самостоятелна награда: от всички в самостоятелната категория само аз нямах забележки за всичко, дикция, начин на изпълнение, сценично поведение и др. Работата била там, че съм нямал вокална педагожка, която да ме представя, на всеки участник пишеше вокалния педагог кой е, така и не разбрах какво точно искат Важното е че с групата заедно успяхме да земем награда. Прилагам и клипче от гала концерта. Клик тук ! ПС: не се справяме много добре понеже предната вечер се надрахме на една дискотека ) Имате пълно право да критикувате това изпълнение Цитирай
XeRo Отговорено Юни 20, 2008 Автор Отговорено Юни 20, 2008 Ето и нещо пиянско изгаврено от рождения ми ден, ужастно се изгаврих с височините към края. Кажете дали става, че да знам дали да мъчим хората с това парче :) Аз съм това в дясно дето пее женската част http://vbox7.com/play:e0c46441 Цитирай
noti4ka Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 хехе, спокойно можеш да си я правиш тая песен.Съветвам те да си пееш мъжката партия,ако не-опитай женската октава долу,ако пак ти е високо-упражнения за фалцет С две думи:Пей си каквото те радва Айде поздрави и за 2то място(не бях влизала отдавна в темата) Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 страшен глас. Използай Мелодайн за леки корекцийки и нети трябва нищо друго. Цитирай
Грация Отговорено Юни 25, 2008 Отговорено Юни 25, 2008 Аз пък не можах да чуя нищо в Putfile! От клиповете определено си личи, че напредваш успешно! Усмивки! Цитирай
Recommended Posts