Amigo0o Публикувано Април 13, 2008 Share Публикувано Април 13, 2008 (Редактирано) Здравейте търся софтуер за правене на звуци пиша някакъв текст примерно да кажем amigo след това искам да ми го направи на звук нали знаете по радиата дори и при някои песни се чуват разни звуци на сайтове,dj и т.н Редактирано Април 13, 2008 от Amigo0o Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 13, 2008 Share Отговорено Април 13, 2008 Windows Speach Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Amigo0o Отговорено Април 13, 2008 Автор Share Отговорено Април 13, 2008 А можеж ли да кажеш как се казва тва на бг че windowsa ми е на български и не мога да го открия тва нещо или трябва да го добавя допълнително? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 13, 2008 Share Отговорено Април 13, 2008 А защо ти е на БГ? За да не можеш да научиш език? Пък и ако трябва да търсиш нещо из него по описания/съвети/туториали от нета и да не можеш да намериш нищо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Amigo0o Отговорено Април 13, 2008 Автор Share Отговорено Април 13, 2008 на бг е защото имах проблеми с филмите и трябваше да сложа някав мод които ми направи целиа win на бг и мен ме дразни така но...Значи намерих я програмата ма то има само 1 глас ако можете да дадете друг по як защото сега има само Microsoft Sam Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 14, 2008 Share Отговорено Април 14, 2008 Виждал съм няк'ав такъв точно софт, обаче не мога втори ден да се сетя как беше, съжалявам! А филмите и това, с което си оклепал Уин-а нямат НИЩО общо. Само за протокола. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 14, 2008 Share Отговорено Април 14, 2008 Yamaha Vocaloid Baby Thomas , сетих ли са преди тебе или си мислил за друго Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Amigo0o Отговорено Април 14, 2008 Автор Share Отговорено Април 14, 2008 Ехх за това Yamaha Vocaloid ми иска някав Serial Number за да го изтегля ... Да ви помогна малко значи ако знаете тоя rafter.data.bg как се чува в мн песни пича от сайта си беше маркирал песните трябвами някав такъв звук да си направя и да го добавя в няколко запазени песни... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DetermIneD Отговорено Април 16, 2008 Share Отговорено Април 16, 2008 (Редактирано) Изтегли си Propellerhead Reason.Има го в почти всички тракери.Има хиляди приложения за него(Refills),както и обяснителни филми(Tutorials).Отделно има много звуци вътре.А може да си изтеглиш такива и да ги сложиш вътре с опции за темпо и смяна на тоналности.Може да ти свършат работа. Успех P.S: Недогледах темата.Съжалявам. За слагане на текст,който да ти говори, същата работа върши и Fruity loops. Редактирано Април 16, 2008 от DetermIneD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Април 16, 2008 Share Отговорено Април 16, 2008 Що ти е софтуер?!?! Записваш си гласа (може и на комшийката, ако е по-секси) и си го наслагваш в/у парчето с произволен мултитрак едитор! Баси въпросите... има ли софтуер да прави секс със жената, че хардуера не ми работи..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 16, 2008 Share Отговорено Април 16, 2008 ^ Сложете диск с драйвер Синьо Хапче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlackCorsair Отговорено Април 17, 2008 Share Отговорено Април 17, 2008 интересна тема ...какви ли не съдби има по-този свят ...рафта.дата.беге... ...с кви неща се занимават хората по този свят Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Roevers Отговорено Юни 1, 2008 Share Отговорено Юни 1, 2008 Само за протокола - има една много разчупена програма - Shit Talker която даже може да ти изпее текста, с доста настройки. Друга една е тази - Say It на откачените AnalogX. И двете програми не са толкова несериозни, колкото звучат. Знам, че и за български е започната преди много време такава разработка в помощ на слепите, но не знам какво е станало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Petar Отговорено Юни 14, 2008 Share Отговорено Юни 14, 2008 Здравейте търся софтуер за правене на звуци пиша някакъв текст примерно да кажем amigo след това искам да ми го направи на звук нали знаете по радиата дори и при някои песни се чуват разни звуци на сайтове,dj и т.н YAMAHA Vocaloid Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts