kkertev Публикувано Април 7, 2008 Share Публикувано Април 7, 2008 Здравейте,имам следното питане.Как мога да си направя педалборд,и от какво най-лесно може да стане това. Проверих в магазина на Р.Ф.,но педалборда който предлагат е само за ефекти на Бос,а аз ползвам и други марки. Ако има желаещи да направят подобно нещо(съответно с заплащане от моя страна)нека да пишат. Ефектите който ползвам са:DUNLOP CRYBABY WAH WAH,Marshall-Jh-1,Digitech Digidelay: CH-1:и DS-1. По възможност кутията да е тип куфарче за патуване. Благодаря предварително: тел.за връзка:0888155543 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DILETANT Отговорено Април 7, 2008 Share Отговорено Април 7, 2008 ^ Кириле, доколкото знам Динакорд правят педалбордове по поръчка. Можеш да се обърнеш към Bobalan от форума. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Април 7, 2008 Share Отговорено Април 7, 2008 Някъде тук бяха писали едни пичове от някаква фирма smartcase или нещо подобно. Потърси ги Другия вариант е ти да си налепиш ефектите върху една дъска Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2008 Share Отговорено Април 7, 2008 Аз също започнах да си правя. От двата варианта (1. дЪска с велкро лепенки и 2. два пласта фазер/плексиглас, горния с дупки) се спрях на втория и се надявам тия дни да започна да го довършвам, че ъглошлайфа, който купих специално за този проект ще вземе да ръждяса... Повече инфо като стана готов. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lord of the case Отговорено Април 13, 2008 Share Отговорено Април 13, 2008 Аз също започнах да си правя. От двата варианта (1. дЪска с велкро лепенки и 2. два пласта фазер/плексиглас, горния с дупки) се спрях на втория и се надявам тия дни да започна да го довършвам, че ъглошлайфа, който купих специално за този проект ще вземе да ръждяса...Повече инфо като стана готов. Човече, вземи зарежи ъглошлайфа да си ръждясва и ми звънни да ти дам един безплатен съвет ......ако искаш разбира се Поздрави Николай 0888 800204 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 13, 2008 Share Отговорено Април 13, 2008 Имам и други идеи, резултатът от които ще бъде по-про, но засега искам само да пробвам дали ще ми пасне, хареса, дали ще намеря подходяща чанта (мислех за лаптоп, но май няма да го събера) и т.н. Не обичам да давам много пари за нещо, което не съм сигурен, че ще ми хареса и ще ползвам. Та затова. П.П. Но сигурно ще звънна, де. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts